Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM - Team JupiterTeam Jupiter 3-1

Hokiolli 1+0=1
huuhkaja 0+0=0
Jortzu 0+0=0

1-0 Nikkke (lasse89, Hossa)
Arvio erästä: Heti ensimmäisellä minuutilla Jupsat saavat hyvän paikan ja kunnon maskia, mutta Jackal torjuu hyvin hyökkäyksen. Molemmat joukkueet saavat pienen myllytyksen päälle, mutta suurempaa ei synny. Kun pelattuna on 03:39, VZEM-pyöritys tuottaa tuloksen. Nikkke iskee tilanteeksi 1-0. Maalin jälkeen Völlig saa hyvää myllytystä aikaan, mutta laukaukset jäävät puuttumaan. Erätauolle mennään völläreiden painostaessa tilanteessa 1-0.

--

1-1 Hokiolli (Davidoff)

Arvio erästä: Jupiter saa toiseen erään paremman vireen, ja jo toisella minuutilla tilanne vaihtuu. Davidoff laukoo molkea päin, josta kiekko kimpoaa maalinkulmalle vapaana olevalle Hokiollille, joka siirtää rauhallisesti kiekon tyhjään maaliin, 1-1. Maalin jälkeen alkoikin hirveä häsläys molempien joukkueiden osalta. Kun kumpikaan osapuoli ei saa mitään järkevää aikaiseksi, taukolukemat pysyvät 1-1.

--

2-1 Hossa (lasse89, Jackal)
3-1 Hossa (Nikkke)

Arvio erästä: Völligin peli alkoi pikkuhiljaa sekoilla, mutta kaikesta huolimatta he pystyivät tekemään johtomaalin. Hossa veivaa Jupiter-pakiston mokkapalalle, ja saa vapaasti iskeä 2-1 johto-osuman aivan erän alussa. Maalista VZEM kokee uudelleensyntymän kuin feeniks ikään ja Hossa siirtää hallitusti kiekon toistamiseen jupsamaaliin. Jupiter ei kuitenkaan hellitä, vaan yrittää viimeiseen saakka. Yritys ei kuitenkaan riitä, vaan VZEM korjaa potin lukemin 3-1.