Habanzo 2+2=4
Longi 0+1=1
Messi 2+3=5
Wöyli 1+0=1

Ajassa 1:03 Haba heittää kulmasta lätyn aivan vapaaksi jätetylle retkulle maalille mutta hän kolauttaa tolppaan.

*** 1:25 0-1 -HaBa- (gunski)

Rynnistää puolustajien välistä ja laukoo kiekon etunurkkaan!

*** 2:44 0-2 V.Retku (gunski, -HaBa-)

Pari hyvää syöttöä alueella ja b-pisteiden välistä löytyy rutku joka tällää kiekon ylänurkkaan!

Ajassa 5:30 arrow ohittaa laidassa Longin ja pääsee kokeilee onnea Shefki-kikalla mutta kike 'etutolppaan' ja Kuoleman avausmaali antaa odottaa itseään.

Vielä aivan erän loppuun RB-päädyn aloituksen jälkitilanteesta Kuhta saa kiekon mutta laukoo suoraan veskalle vaikka etunurkka auki. (?!)

Kello näyttää 0:20, -HaBa- kärkkyy.

*** 7:06 0-3 gunski (-HaBa-)

Oppikirjasta napattu kuvio 2vs1 tilanteeseen - haba imee togon itseensä ja syöttää gunskille toiseen altoon joka pääsee suht vapaasti pommittamaan etunurkkaan.

Toista erää pelattu 2:15, haba ja togo leikkivät jälleen hippasta kuoleman siniviivalla.

Erän puolessa välissä Kuolema saa hyvän mylläkän mutta ei onnistu laittamaan keikkoa maaliin.

4:04 haba pääsee 1v1 tilanteen jälkeen laukomaan mutta maalivahti koppaa alanurkasta.

*** 11:07 1-3 Tenkrat (Fallen)

Tenkrat liimailee RB-puolustuksen täysin ja pääsee laidasta nousemaan maalille ja tarkka veto takakulmaan.

*** 11:24 1-4 -HaBa- (gunski, Longi)

gunski kesottaa maalille josta haba pääsee vapaaasti laukomaan maalin.

*** 12:56 1-5 gunski

gunski karvaa Spollelta kiekon maalin edessä ja pääsee laittaa tyhjiin.

1:30 näyttää kello Tenkrat liimautuu jälleen rb-puolustajien välistä mutta laukoo tolppaan.

2:00 gunski antaa haballe oivan lätyn 2v1 tilanteessa mutta haba ei onnistu ohittamaan vastassa ollutta veskaa.

*** 14:14 2-5 Tenkrat (togo)

togo avaa lamppuja hipoen Tenkratille rb-siniviivalle josta hän pääsee karkaamaan ja laittaa varmasti maaliin.

*** 16:03 3-5 Tenkrat (Spolle, arrow)

Spolle vetää ja ripari tulee suoraan maalilla olevalle Tenkratille joka laittaa tyhjiin.

Lopussa Kuolema yrittää vielä maaleja ilman veskaa mutta tuloksetta.

- - - - - - - - - -

arrow - sai muutaman terävän vedon aikaiseksi, muuta ei mieleen jäänyt, arvosana 7½

Kuhta - Muutamat väläytykset hyökkäyspäässä, ei mielestäni normaalia Kuhtaa mitä harkoissa tottunut näkemään, 7½

Tenkrat - Toinen erä vähän pimennossa mutta viimeisessä erässä suorastaan lensi. Mielestäni Kuoleman paras, 9

togo - Varmempaakin togoa nähnyt mutta ei huono peli. Hyviä avauksia muutamat, 8

Spolle - Muutaman kerran viritti hyökkäysalueella mutta koitti rei'ittää vastustajan pakkeja. Paria hasardia lukuunottamatta ok puolustuspeli, 8

Fallen - Pelasi Tenkratin kanssa hyvän erän, muutoin en nähnyt perinteistä Faltsua =), 8

V.Retku - Paria Tenkartin luikertelua huolimati hyvä peli ja siihen vielä maalikin, 8½

Longi - Sama kuin Retkulla, hyvä peli paria kohtaa lukuunottamati. Varmistavamman pakin rooli, 8

-HaBa- - Oivallista hyökkäystä gunskin kanssa, puolustusaktiivisuus puuttuu mutta liekkö tämä sitten taktiikkaa. Kuitenkin hyvä peli, 8½