teq 0+3=3
Typho 2+0=2

03:57 0-1 pikku-myy (Gaborik)
05:37 1-1 tikru2 (Zonza, Napoleon)

2.divariottelu HC Roikkylämy - Into alkoi "kotijoukkueen" tahdissa, ja tikru2 pääsikin kokeilemaan Innon maalivahtia hyvän pyörityksen jälkeen. Innon karvauspeli oli tuottaa tulosta, mutta pikku-myy suti kiekosta ohi takatolpalla. Roikulla oli selviä vaikeuksia avata peliään Innon karvatessa ylhäältä. Into saikin paikkoja erän ensimmäisellä puolikkaalla lukuisia, mutta viimeistely oli heikkoa. Roikkulämyn hermostuneisuudesta ja huolimattomuudesta kertoi monet pitkät kiekot. Ensimmäinen maali syntyi komealla tavalla. Gaborik voitti aloituksen maalin eteen, josta pikku-myy vetäisi ensin tahallisesti(?) ohi ja jatkoi kauniisti vanhanaikaisella sisään. Roikku pääsi peliin paremmin mukaan maalin jälkeen ja hätyytteli vaarallisesti Innon maalia. Maalia edelsi 2 tolppalaukausta, mutta 3. kerta toden sanoi. Tikru2 ampui tarkan kudin takakulmaan hyvän kuvion jälkeen.

Roikkulämy: saves 6, poss 52
Into: saves 3, poss 48

06:46 1-2 Typho (Larza, Asiamies)
08:06 1-3 Asiamies (Larza)
11:21 1-4 Typho (Larza, Gaborik)

Into lähti selvästi terävempänä toiseen erään ja verkko heilahti jo minuutin pelin jälkeen. Larzan hyvä keskitys löysi Typhon joka nautiskeli hetken, siirtäen sitten kiekon varmasti verkon perille. Puolentoista minuutin kohdalla slQ syötti tikrun läpi, mutta tolppa kolahti jälleen. Tolpat roikulle tässä vaiheessa 3-0. Larza raipeili jälleen. Terävä keskitys löysi Asiamiehen lavan, joka tykitti kiekon verkkoon. Peli oli jo ratketa Innolle, mutta vaarallinen 2v1-tilanne päättyi Typhon jäätymiseen. Toisessa päässä Jantusella oli hyvä paikka kaventaa, mutta hän luisteli ohi kiekosta. Peli oli aikamoista coast-to-coastia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisasi. Into hallitsi kuitenkin rauhassa peliä, hyökkääjäpari Larza-Typho näytti kuumalta. Kuvio tuottikin tulosta viimeisellä minuutilla, kun Typho nousi komeasti maalille ja sijoitti pikkuchipin takanurkkaan.

Roikkulämy: saves 2, poss 50
Into: saves 3, poss 50

No Goals

Kolmanteen erään lähdettiin siis Innon vakuuttavasta johdosta ja Roikkulämyllä oli melkeinpä toivoton tehtävä nousta 3 maalin takaa. Roikut kuitenkin aloittivat pirteästi ja kovaa karvaten. Kavennusmaalia ei kuitenkaan syntynyt, ja kiire sen kuin lisääntyi. Innolla hyökkäystarvetta ei ollut, mutta pelitapaa he eivät muuttaneet passiivisemmaksi, hyökkäys on paras puolustus. Kovalla karvauksella Roikun avaukset hidastelivat eikä peliä saatu rakennettua. Kokonaisuudessaan Innon peli näytti rennommalta ja iloisemmalta, kuin Roikkulämyn jäykkä kiekonsiirtely. Innolla paikkoja oli vielä viimeisessäkin erässä monta, mutta Asiamieskään ei tyhjiin saanut. Innolle siis ansaittu voitto!

Roikkulämy: saves 5, poss 42
Into: saves 0, poss 58
Tuomari: Repsu
Lisätty: 04.10.2006 21:09