lasse89 1+0=1
Veivari 0+0=0

03:18 0-1 lasse89
05:00 1-1 Raxa-Jacq (M.Bartek, PoliZei)

Luvassa jännittävä ottelu New Delhi Bullsin ja Völlig Zugefroren EM:n välillä. Uudistunut NDB aloitti ottelun hieman heikommin kuin vastustajansa nimihirviö VZEM. Ensimmäinen laukaus maalia kohti saatiin minuutin kohdalla, mutta vaarallisia maalipaikkoja saatin odottaa puoleenväliin ensimmäistä erää. NDB:n puolustuksen harhasyötöstä lasse89 pääsi keskeltä läpi ja sijoitti varmasti alanurkkaan. NDB:n pelinrakentelu pysähtyi järjestäen siniviivalle viimeistään. Parhaat paikkansa NDB saikin kaukovedoista, vaarallisimman esitti M.Bartek. Veivarin heikosta avauksesta PoliZei ryösti kiekon 5 minuutin kohdalla ja M.Bartekille, joka jakoi maalin eteen nousseelle Raxa-Jacq:lle, joka toisella kerralla onnistui toimittamaan kiekon verkon perukoille.

NDB: saves 5, poss 39
VZEM: saves 2, poss 61

No goals.

Toisen erän ensimmäinen maalipaikka siunaantui Hossalle jälleen puolustuksen virheestä. Hossa kuitenkin ampui takatolpan kautta ohi. VZEM jatkoi myllytystä, mutta välillä loppui jo tuurikin kesken. Seuraava maalintekotilanne sattui lasse89:lle, jälleen kiekonmenetyksen jälkeen. Lassepojukaan ei tolppaa lähemmäksi osunut ja tilanne säilyi edelleen tasaisena. NDB:llä maalipaikat olivat erittäin harvassa. VZEM:llä sen sijaan maali roikkui ilmassa lähes koko erän ajan. Vielä viimeisellä minuutilla Hossa pääsi parikin kertaa hyvään vetopaikkaan, mutta johto-osumaa ei syntynyt.

NDB: saves 5, poss 33
VZEM: saves 0, poss 67

14:35 2-1 Raxa-Jacq (M.Bartek, Aluvanne)

Viimeinen erä jatkui siitä mihin toinen erä jäi, lasse89 pääsi heti vetopaikkaan, mutta terävä veto ei uponnut. Vastahyökkäyksestä NDB osoitti piristymisen merkkejä saaden jo vaarallisen laukauksen maalia kohti. VZEM:n pelinrakentelu ontui keskialueella, kun NDB lisäsi prässiä. NDB:n pienen pyörityksen jälkeen kiekko survottiin sisään väkisin. NDB siirtyi siis 2-1 johtoon pienoisella tuurilla. NDB:n tiukka puolustus piti Hossan ja lasse89:n aisoissa koko loppupelin aivan viimesiä sekunteja lukuunottamatta. lasse89:n veto oli ohjautua maaliin Hossan lavasta. Seuranneesta aloituksesta Veivari oli päästä kiekkoon, mutta pari pikseliä jäi väliä. NDB:lle taisteluvoitto 2-1!

NDB: saves 5, poss 54
VZEM: saves 5, poss 46
Tuomari: Repsu
Lisätty: 27.09.2006 17:32