soopa 0+0=0
Zakka 0+0=0

D.Beckham pakotti kirjoittamaan peliraportin, joten pakko oli kynä teroittaa ja aloittaa raapustaminen:

1.erä:

Ottelu alkoi erittäin tasaisena, mutta alun virheestä Masse rankaisi, 1-0 Ajaxille.

Erän puolessa välissä Ajax alkoi totaalisesti hallitsemaan pelin kulkua, mutta maalinteossa kukaan Ajaxista ei onnistunut.

Ajaxin veskarin torjunnat: 1 Poss: 54%
Jupiterin veskarin torjunnat: 2 Poss: 45%

2.erä:

Toinen erä alkoi myös tasaisena vääntönä, mutta soopan tulo kentälle vahvisti Jupiterin hyökkäystä, seurauksena pari vaarallista vetoa Ajaxin maalia kohti.

Puolessa välissä erää Madonna, Beckham ja Pulsu siirtelivät kiekkoa kolmestaan aina omasta päädystä vastustajien hyökkäysalueelle, kunnes Pulsu soolosi itsensä vapaaksi ja tarkka veto alakulmaan, 2-0.

3-0 syntyi Madonnan ja Beckhamin loistavasta syöttelypelistä, Beckham kirjattiin maalintekijäksi.

Ajaxin veskarin torjunnat: 1 Poss: 56
Jupiterin veskarin torjunnat: 1 Poss: 43

3.erä:

Viimeisessä erässä Jupiter laittoi kaiken peliin, mutta tuloksetta, Pulsu lisäsi johtoa näyttävän hyökkäyksen jälkeen, 4-0.

Kuitenkin 4-0 tappioasemassa Jupiter onnistui maalinteossa: Davidofin löysän vedon riparista huuhkaja siirtää kiekon maaliin, 4-1.

Ajaxin veskarin torjunnat: 6 Poss: 51.
Jupiterin veskarin torjunnat: 5 Poss: 48