JaKurri 1+2=3
P.Roy 0+2=2
Sharp 2+0=2

0-1 Sharp (JaKurri, P.Roy)

Arvio erästä: Pari ensimmäistä minuuttia käsinkosketeltavan tunnelman alta mentiin SSK:n painostuksen alla, Darran puolustus ei meinannut pystyä katkomaan SSK:n hyökkäyksiä alueelle päästyään juurikaan mitenkään. Darra ei päässyt keskialueelta hyökkäyspäähän helposti, sillä SSK katkoi kaiken heti alkuunsa saaden itselleen hyviä tekopaikkoja. Ja lopulta Darran pakisto sortuikin, kun JaKurri pääsi syöttämään täysin vapaaseen tilaan Sharpille. Mies ei jätä tekopaikkaa käyttämättä, vaan napauttaa kylmän viileästi takanurkkaan SSK:n taukojohdoksi 0-1.

--

1-1 Welbert (Puasonen)
Arvio erästä: Toinen erä alkoi samassa komennossa SSK:n vierittäessä hyökkäystä Darran puolustusalueelle. Mutta kuinkas sitten kävikään, FuckUp sählää kiekon Puasoselle, Pusu syöttää Welbertille joka nousee maalille ja pamauttaa Darralle tasoituksen 1-1. SSK pääsi kuitenkin takaisin pelin rytmiin mukaan, ja JaKurrilla oli parikin paikkaa iskeä kiekko verkon perukoille, mutta tauolle lähdettiin 1-1 lukemissa.

--

2-1 Welbert (Bouck, Tony)
2-2 Sharp (JaKurri)

Arvio erästä: Kolmas erä sai toisella minuutilla aivan uuden käänteen, kun Welbert iski illan toisen osumansa FuckUpin lagatessa. Tällä osumalla Darra johtikin, neljännelle peliminuutille saakka, kunnes tismalleen kopio 0-1 maalista näki päivänvalon. Syöttäjänä JaKurri, maalintekijänä jälleen Sharp. Lisämaaleja ei enää kolmannessa erässä murjottu, joten jatkoerään mennään.

----

1. jatkoerä

2-3 JaKurri (P.Roy)

Arvio erästä: Kun Darra ei saanut peliään kunnolla liikkeelle kolmannen erän show\'n jälkeen, otti SSK ohjat käsiinsä. P.Roy syötti hienosti vapaaseen tilaan JaKurrille, joka tiesi tarkkaan mitä tehdä. Kurri pisteli turbot päälle, ja tykitti maalivahdin kautta kiekon verkkoon vain vähän ennen jatkoerän alun. SSK voittaa, nyt voitot SSK:lle 2-1! Mestaruus katkolla seuraavassa ottelussa.

*** JaKurri - Loistavaa työskentelyä hyökkäysosastolla, paikkojen järjestelyä sekä maalintekoa.
** Sharp - Tarkat laukaukset maaliin, sekä loistavaa syöttelyä.
* Welbert - Hyviä kiekonriistoja, auttoi myös puolustusta.
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 22.08.2006 23:28