0-1 lasse89 (Karpov)
1-1 Masse (D.Beckham, Madonna46)

07:48 2-1 Masse (Cassidy, D.Beckham)
09:54 2-2 lasse89 (Karpov, niso)

Allekirjoittanut siis tuomaroi peliä vasta 2. erästä Boomhauerin teknisten onkelmien takia. Raportissa siis erän kokoinen puute. Toista erää oli pelattu pari minuuttia, kun Masse pääsi Cassidyn keskityksestä chippaamaan tyhjiin. Ajax jatkoi painostamista tämänkin jälkeen, Kavo iski vastahyökkäyksillä. Neljännellä minuutilla vastahyökkäys toimi ja lasse89 tinttasi suoraan syötöstä tilanteeksi 2-2. Kavo saikin uutta potkua maalista, mutta Ajax oli rankaista erän viime hetkillä. D.Beckham kuitenkin ohjasi Massen hienon syötön tolppaan.

Ajax: saves 1, poss 60%
Kavo: saves 2, poss 40%

15:03 3-2 Masse
15:37 4-2 Masse (D.Beckham, Madonna46)

Viimeinen erä alkoi Ajaxin hienoisella hallinnalla ja kauniin syöttökuvion päätteeksi Masse oli iskeä johtomaalin, mutta hänkään ei tolppaa lähemmäksi päässyt. Katsomossakin oli vahva tunne, että jatkoaikaa ei nähtäisi... Seuraava paikka tuli KaVolle, kun sekä Karpov että niso pääsivät tinttaamaan. Ajaxin maalivahti (van der Sar?) kuitenkin torjui molemmat. Tämän jälkeen Ajax alkoi painostamaan tosissaan ja Massen 3. vetoyritys upposi ja Amsterdamilaiset olivat siirtyneet johtoon. Massesta leivottiin ottelun sankaria, sillä hattutemppu oli valmis. Heti keskialoituksesta Karpovilla hyvä vetopaikka, mutta maalivahti torjui. Vastahyökkäyksesta Masse rankaisi jälleen kerran ja viimeisteli illan neljännen osumansa. Kangasala ei kuitenkaan lakannut taistelemasta vaan rakensi tilanteita vastustajansa maalille tiuhaan tahtiin, parhaana paikkana lasse89:n veto ja siitä seurannut rebound. lasselle siunaantui toinenkin hyvä paikka viimeisen minuutin alussa, mutta sekin yritys kilpistyi maalivahtiin. Aloituksesta Masse karkasi läpiajoon, mutta veto oli hätäinen ja Kavolla oli vielä pienenpieni oljenkorsi. Loppuerä mentiin kuitenkin tasatahtia ja näin Ajaxille Kiekkoliigakauden 3/06 pronssia!

Ajax: saves 11, poss 50
Kavo: saves 4, poss 50