peipi 0+0=0
Puasonen 1+1=2
Scott 0+0=0
Tony 1+1=2

Erän alku mennään aikalailla keräillessä peliä, pitkiä tulee ja molempien peli on vähän sekavanoloista. Erän ensimmäinen tilanne tulee SSK:lle 2min kohdalla kun Pönssi keskittää JaKurrille maalille mutta viime hetkellä darrapakki pääsee väliin. Maalia, ja erän viime hetkien darrapyöristystä lukuunottamatta maalipaikkoja ei siunaannu kummallekkaan vaan peli on enemmänki varmaa ja tiukkaa puolustusta niinkuin finaalin pitääkin!

*** 3:27 1-0 JaKurri (Sharp)

Sharp syöttää laidasta neliön keskelle kurrille joka jatkaa lämärillä kiekon takanurkkaan!

Erän alussa Scott pommittaa hyvän vedon heti siniviivan jälkeen mutta SSK:n veska ottaa aivan alakulmasta.
Heti SSK:n 2-0 maalin jälkeen Pönssi pääsee läpi mutta pahaksi onnekseen kiekko osuu tolppaan josta Sharp ja JaKurri koittavat yhdessä tuumin survoa sisään mutta sivuverkko heilahtaa!
Erän loppupuolella FuckUp toimi SSK:n toisena maalivahtina poimien muutaman laukauksen maaliviivalta darran keskittäessä kiekkoja maalille ja jonkun ohjatessa siellä.

*** 7:35 2-0 JaKurri (Pönssi, Sharp)

Hienon 3vs2 hyökkäyksen pääätteeksi JaKurri pääsee pommittamaan b-pisteen sisäkaarelta lukemiksi 2-0!

*** 10:33 2-1 Tony (Puasonen)

SSK:n pelaaja hajoaa ja darra käyttää tilanteen 'hyväkseen' (tahallaan tai tahattomasti, who knows ;)) kun Puasonen keskittää maalilla kärkkyvälle Tonylle joka taistelee kiekon reppuun.

SSK:n erän alkuun saama pyöritys tuo parhaan paikan neliön keskellä olevalle Sharpille jonka vedon darraveska nappaa kuitenkin aivan alakulmasta. Erä menee muuten aika tasaisissa merkeissä lukuunottamatta Darran painostuksen lopussa ilman veskaa.

*** 13:30 3-1 JaKurri (Pönssi, FuckUp)

Hyvän syöttelyn päätteeksi JaKurri laukoo ilman kolmannen osumansa!

*** 15:23 3-2 Puasonen (Juakko, Tony)

Juakko keskittää malille, Puasonen kuolettaa kiekon ahterillansa ja siirtää hallitusti tilanteeksi 3-2!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ottelua seurasi parhaillaan n.150 silmäparia!

*** JaKurri - Pirteää peliä ja hattutemppu finaaliotteluun on hieno saavutus

** FuckUp - Toimi ottelun aikana SSK:n toisena maalivahtina ja pelasi varmaa puolustusta.

* Tony/Puasonen - Ihan hyvää hyökkäyspeliä kavereilta ja maalit mieheen.
Tuomari: lasse89
Lisätty: 21.08.2006 21:33