Omena 0+1=1
Viisumi 1+1=2

2.52 0-1 Mazter (Hudler, Viisumi)
5.58 0-2 Viisumi (Omena, Mazter)

Ensimmäinen erä alkoi hermostuneesti ja päätylaidoitukset molemmissa päissä saivat vetoja osakseen. H.C.A.P:lla vaarallisempia paikkoja ja lopulta Mazterin kaukolaukaus oikean laidan tuntumasta upposi vastustamattomasti takanurkkaan pelikellon näyttäessä 2.52. Syöttöpisteet tästä osumasta merkattiin Hudlerille ja Viisumille. H.C.A.P hyökkäyskaksikkonsa Mazter - Omena johdolla sai pari hyvää maalipaikkaa mutta maaliin asti kiekko ei mennyt. Pelijengilläkin oli muutama hyvä maalipaikka mutta HCAP:n hyvin toiminut joukkuepuolustus hoiti tilanteet varmasti. Erän lopulla, ajassa 5.58, nähtiin myös toinen maali komean kuvion jälkeen. Omena syötti toiseen aaltoon Viisumille joka vetää harhautuslaukauksen jälkeen etukulmaan, maskia tekemässä Mazter joka nappasi myös itselleen syöttöpisteen.

Pelijengi saves: 4, poss: 46%
HCAP saves: 1, poss: 53%

-maaliton-

Toisessa erässä Pelijengi alkoi saada jo tilanteita, mutta muuten tylsää puurtamista. Mazterilla oli hyvä paikka erän loppupuoliskolla aloitushässäkän jälkeen, jossa hän pääsi kaksin vastustajan maalivahdin kanssa, mutta maalia ei kuitenkaan syntynyt.

Pelijengi saves: 6, poss: 47%
HCAP saves: 5, poss: 52%

-maaliton-

Kolmas erä alkoi HCAP:n 0-2 johdossa. Pelijengi hallitsi erää suvereenisti ja otti maalivahdinkin pois kun reilut neljä minuuttia oli pelattu. Maalia Pelijengin pojat eivät kuitenkaan aikaiseksi saaneet ja ottelusarjan ratkaisu siirtyi viimeiseen otteluun.

Pelijengi saves: 0, poss: 66%
HCAP saves: 7, poss: 33%
Tuomari: Tiedotus
Lisätty: 13.08.2006 23:05