Shefki 0+0=0
Superman 0+0=0
Tenkrat 0+1=1

Ei tilastomerkintöjä

Arvio erästä: Darran painostama ensimmäinen erä oli kaikkea muuta kuin playoff-tunnelmaa täynnä. Kummankaan puolustus ei pitänyt liian hyvin ja siksi paikkoja sateli - todella läheltäkin. Darran erän parhaita paikkoja oli Puasosen laukaus hyvästä paikasta, mutta maalivahti torjuu. Myös Kavolla on loistava paikka, aivan viimeisillä hetkillä Shefki laukoo maalivahdinalueen vierestä, tolppa pelastaa.

--

1-0 Tony
2-0 Tony (Bouck)
3-0 Puasonen (Bouck, Tony)

Arvio erästä: Siinä missä ensimmäinen erä oli lattea ja tylsä, toinen oli kaikkea muuta. Ei mennyt kuin hetki kun Tony sivaltaa kiekon nätisti ohi Kavo-maalivahdin, lukemat 1-0. Hetken ensimmäisen osuman jälkeen Darra hyökkää taas, ja sama mies asialla. Tony siirtää Darran jo 2-0 johtoon. Aivan erän lopussa myös Puasonen avaa maalitilinsä, kun Tony syöttää hänelle ja Pusu tykittää lukemat jo 3-0. Tässä tilanteessa tauolle.

--

3-1 Karpov (Tenkrat)
4-1 Tony (Puasonen)
5-1 Tony (Bouck, Puasonen)
6-1 Tony (peipi, Bouck)

Arvio erästä: Kolmas erä alkoi taas samankaltaisissa tunnelmissa kuin ensimmäinen, sekavaa pyörittelyä keskialueella ja turhia pitkiä kiekkoja. Lopulta Kavokin sai kuitenkin maalihanat auki, ja Tenkratin todella hienon syötön päätteeksi Karpov pistää maalinkulmalta kiekon verkkoon, Kavo kaventaa 3-1. Se ei kuitenkaan riitä, kun Darra on pelatakseen niin se myös pelaa. Kolmen-neljän minuutin aikana Darra käynnisti huikean vaihteen, kun Tony iski kolme maalia. Lopputuloksena Darran voitto lukemin 6-1 ja Darra jatkaa finaaliin joko SSK:ta tai Ajaxia vastaan. KaVolle pronssiottelupaikka.