Shar 0+0=0
Turo 1+0=1

1.erä
Maaliton

Erä oli HCAP:n (kiekon)hallintaa, mutta kunnon paikkoja se ei saanut. Pelijengin Fleda sen sijaan pääsi röyhkeästi pari kertaa hyvään maalintekopaikkaan, tuloksina kaksi tolppalaukausta.

2.erä
0-1 Turo (Fleda)

Vähän yli minuutin pelaamisen jälkeen Fleda antoi passin toiseen erään kentälle tulleelle Turolle, joka latasi maalin p-pisteen paikkeilta. Pari minuuttia myöhemmin Fleda pääsi jälleen kelpo maalinteko paikkaan, mutta jälleen tuloksetta. Kokonaisuudessaan toinen erä Pelijengille. Turon kentälletulemisen jälkeen Pelijengi paransi otettaan selvästi, eikä HCAP:n hyökkäyspeli alkanut toimia, jo hyökkäysalueelle pääseminen tuotti vaikeuksia.

3.erä
0-2 Fleda (Tonzales)
1-2 Omena (Mazter, Hudler)

Heti erän alussa Mazter ja Fleda pääsevät vuorotellen laukomaan melko vaarallisesti ja molemmat maalivahdit pomputtavat kiekkoja. Alusta asti oli selvää, että HCAP lähtee hyökkäämään. Hieman ennen 16 minuutin täyttymistä Viisumi pääsi laukomaan maalin edestä ilman tulosta. Maalivahdin torjunnan jälkeen Pelijengin Fleda pääsi Tonzalesin syötöstä iskemään 0-2 maalin. Vajaa kaksi minuuttia ennen loppusummeria Omena pääsee laukomaan hienon hyökkäyksen päätteeksi. Minuutti tästä ja HCAP käyttää viimeisen oljenkortensa ja ottaa yhden kenttäpelaajan lisää kentälle.

Ottelun parhaimman pelaajan palkinto tällä kertaa Fledalle.
Tuomari: Nismo
Lisätty: 13.08.2006 22:16