Joppela 0+0=0
Kuhta 0+2=2
Sukke 2+0=2

1-0 Bouck (Tony)

Arvio erästä: Aivan ottelun alun jälkeen Penetraattorit loivat hyviä tekopaikkoja darrapakkien hölmöillessä omalla alueella. Kuitenkin mitä pitemmälle erä eteni, sitä paremmin Darra pääsi peliin mukaan, ja pari minuuttia ennen ensimmäisen erän päättymistä Bouck vei Darran 1-0 johtoon maskin takaa komealla laukauksella. Aivan lopussa Darra loi pari paikkaa, kuitenkin tekemättä maalia.

--

2-0 Tony (Puasonen, peipi)
3-0 Tony (peipi, Puasonen)
3-1 Sugar (Kuhta, Gwarth)
4-1 Ubula (Welbert)
5-1 Xirean (Ubula)

Arvio erästä: Ensimmäiset minuutit mentiin tiukasti taistellen, kunnes Tony napautti toisen osumansa läpiajosta. Heti perään peipi napauttaa Tonyn irti ja ottelu on lukemissa 3-0, Darran eduksi. Tämän jälkeen Penet saavat kuitenkin voimaa, ja Sugar runnoo kiekon etukulmasta verkkoon ja kaventaa. Darra pisti kuitenkin uuden ja kovemman vaihteen päälle, kun Ubula tökkää kiekon takanurkalta Welbertin tarkasta syötöstä maaliin. Tästä osumasta kuluu vain pari sekuntia, kun Xirean pistää kunnon tykin menemään, ja sinnehän se uppoaa, lukemat tauolle mentäessä 5-1.

--

6-1 Xirean (Welbert)
7-1 Xirean (Welbert, Ubula)
8-1 Welbert (Xirean)
9-1 Xirean (Welbert, Ubula)
9-2 Sugar (Kuhta, Gwarth)

Arvio erästä: Juna meni menojaan, Darran vaihde oli todella kova. Vain vähän viimeisen erän alun jälkeen Xirean oli taas asialla tekemässä 6-1 johto-osumaa. Eikä kulunut kuin hetki, kun Xirean karkaa läpiajoon ja tekee varmasti häkin. Vain hetki edellisestä, ja asialla sama kaksikko - tällä kertaa vain eri osissa. Welbert maalaajana, Xirean syöttäjänä. Penepakka tuntui hajonneen täysin eikä pienintäkään intoa pelaamisessa ollut havaittavissa. Sen sijaan Darrakaksikko Welbert-Xirean tuntui olevan täysin pitelemättömällä tuulella, matsin viimeiseksi Darran osumaksi jäi 9-1, Xireanin läpiajomaali. Lopulta Penetkin kuitenkin saivat vielä kavennuksen aikaan, Gwarthin taitavasta syötöstä lähti liikkeelle oneen päättynyt 9-2 osuma. Se ei kuitenkaan riittänyt nostamaan Penejä lähellekään tasalukemia, vaan Darralle seuraavassa ottelussa paikka katkaista ottelusarja.