D.Beckham 0+3=3
Madonna46 0+3=3

Ylikunnon kotiareenalle oli kertynyt kymmeniä katsojia seuraamaan tätä jännittävää puolivälieräottelua, joka voisi viedä Ylikunnon jo välieriin!

1. erä:
Beckham pääsi laukomaan kaarelta ja arto iski irtokiekon sisään. Nopea johtomaali.
Arto (1+0) D.Beckham (0+1) Madonna46 (0+1)

Beksi pyörittää ja lopulta löytää Arton tarkalla passillaan. Artolla helppo työ siirtää Ajax kahden maalin johtoon.
0-2 Arto (2+0) D.Beckham (0+2) Madonna46 (0+2)

Erä oli pienoista Ajaxin hallintaa ja se saikin järjestettyä maalipaikkoja, Ylikunnon pelottava hyökkäys pidettiin hyvin aisoissa.

2. erä:
Toinen erä oli varovaista pelailua ja tarkkaa puolustamista. Kumpikaan joukkoe ei saanut ainuttakaan kunnon maalintekopaikkaa, tylsää katsottavaa.
Kolmannesta erästä odotetaan kutkuttavan jännittävää, kun ylikunnon hyökkäys yrittää terästäytyä ja saada aikaan tarvittavat maalit!

3. erä:
Madonna ja Becksi pyörittää kaksistaan ja järjestävät Arton laidasta vapaaksi, Arto kiittää ja iskee 0-3 taululle veskarin kainalosta.
0-3 Arto (3+0) Madonna46 (0+2) D.Beckham (0+3)

Viimeinen erä oli tasaista, Ajaxin puolustus kesti parhaatkin Ylikunto-hyökkäykset.

Kuten joku katsomosta totesi, nytten alkaa Ajaxin playoffsumppu, jota on hemmetin vaikea ohittaa. Tässäkin pelissä se nähtiin; Ylikunto ei saanut
oikeastaan yhtään kunnolla järjesteltyä hyökkäystä Ajaxin alueelle.