sotis 1+0=1

00:21 0-1 Clymer
02:52 0-2 Clymer (maBBe)
04:50 1-2 Redden (PWNAGEr, Bursa)

Ottelu alkoi vauhdilla, sillä vasta 21 sekuntia ja Clymerin yksilösuorituksesta avausmaali Rowdeille. Tämän jälkeen Reddenillä puolittainen läpiajo, mutta veto kilpistyi maalivahtiin. Toinen maali syntyi maBBen hienosta avauksesta ja Clymer pussitti varmasti. TVV oli kuitenkin pelissä mukana ja loi painetta RB:n maalille. Lähes viisi minuuttia pelattu, kun PWNAGErin ja Reddenin yhteispeli toimi. PWNAGEr avasi Reddenin keskeltä läpi ja mies toimitti kiekon takanurkkaan.

TVV: saves 1, poss 50%
RB: saves 5, poss 50%

Ei maaleja

Virut aloitti 2. erän hyvällä painostuksella. Pari vaarallista vetoakin nähtiin, mutta RB:n johto kesti. TVV oli selvästi aktiivisempi hyökkäyspäässä ja vetojakin tuli, mutta lähes järjestään ne paukkuivat plekseihin. Välillä kolahtelivat tolpat ja välillä maalivahtikin sai torjuntatöitä. Erä selvästi Virujen.

TVV: saves 1, poss 61%
RB: saves 3, poss 39%

15:33 1-3 sotajermu

Viimeiseen erään Rowdyt saivat jälleen pelinsä kuntoon ja saivat järjesteltyä pari hyvää paikkaa, mutta vielä ei ratkaisevaa niittiä nähty. Myös TVV sai omat paikkansa, mutta ne olivat lähinnä vetoja b-pisteen tuntumasta. Puolessa välissä erää sotajermu rankaisi tarkalla laukauksella tolpan kautta. TVV:llä oli yliyrittämisen makua välillä, eikä kunnollista painostusta saatu rakennettua. Maalivahti pois 17:20 ja se olikin tuottaa maalin, mutta PWNAGErin veto kolahti tolppaan.

TVV: saves 4, poss 46%
RB: saves 5, poss 54%
Tuomari: Repsu
Lisätty: 23.07.2006 23:00