Niksu 0+0=0
Väinämö 0+1=1

1. erä (Saves: 1 - 4 Poss: 37% - 62%)

- Ei maaleja -

Arvio erästä: Kauhava pyöritteli kiekkoa. ER puolustus kuitenkin esti tehokkaasti kaikki yritykset ja lähti teräviin vastahyökkäyksiin, joista syntyi hyviä tilanteita. Maaleilta kuitenkin vältyttiin.

2. erä (Saves: 2 - 2 Poss: 50% - 50%)

8:00 0-1 Henray (Väinämö, - ) Siitä maalin edestä se runkattiin maaliin.

9:02 1-1 Wakke (Kadlec, - ) Wakke pääsee iskemään maskin takaa.

10:04 2-1 Kadlec (Warden, Wakke) Wakken hienosta zipistä Warden ja Kadlec oneen.

10:49 Warden (Wakke, - ) Warden vetää päin puolustajaa ja kiekko pomppaa takaisin. Helppo laittaa tyhjiin ku veska maissa.

Arvio erästä: Erän alkuhetket vielä suht tasaisia. Loppua kohden Raxujen hyvät hyökkäykset alkoivat tuottaa tulosta. Selvästi Raxujen erä vaikka Kauhavallakin omat paikkansa.

3. erä (Saves: 3 - 4 Poss: 56% - 43%)

13:22 Warden (Kadlec, Mazzio) Mazzio avaa Kadlecille joka heittää komean lätyn omalta siniseltä Wardenille joka pääsee puolittaiseen läpiajoon, eikä erehdy viimeistelyssä.

15:21 Kadlec ( - , - ) Naattori jättää hienosti kiekon vastaan tulevalle Kadlecille jolla helppo työ harhauttaa veska ja iskeä loppulukemat.

Arvio erästä: Kauhavalla ei juurikaan sanansijaa ER:n vyöryttäessä hyökkäyksiään kohti Kauhavan maalivahtia. Vahva näytös Raxuilta tulevaa katsoen.