DevilsDevils 3 2 4
Los BombarderosLos Bombarderos 5 1 3
DevilsDevils 49% 53% 53%
Los BombarderosLos Bombarderos 50% 46% 46%
Tervetuloa seuraamaan kiekkoliigan finaaleja ja sarjan Devils - Los bombarderosin viimeistä ottelua. Tasainen sarja starttasi losbin ylijuoksulla, mutta devils sai käännettyä sarjan vielä tasatilanteeseen asti. Yleisössä odottava tunnelma, kun kiekon parhaimmisto hieroo paikkojansa kuntoon viimeistä rytistystä varten.

00:00 ja miehenalut kauhoopi
00:26 icing by los bombarderos
02:16 0-1 lassi01 (sex) paha menetys keskialueella josta sex passaa lassin läpäriin, lassi sijoittaa varmanoloisesti takaseen.
03:24 0-2 sex (Trn, lassi01) Tick tack toe ja kike tyhjiin.
04:18 icing by los bombarderos
05:37 violent behavior by miktok
06:00 TÖÖT ja ensimmäinen erä paketissa. Tasaista vääntöä ja vaarallisia paikkoja molemmissa päissä joista kuitenkin vain vierasjoukkueen pelaajat saivat rokotettua.

00:00 Miehenalut kauhoo
06:00 jaa se loppu jo. Melko tasaista peliä molemmilta osapuolilta, selkeästi toiseen erään jätettiin turhat riskit pois. Perus katsojan silmään melko kuiva erä.

00:00 kullankiilto silmissä pojat kauhoo
01:00 1-2 miktok (stem) stem tarjoilee ja miktok tuikkaa hyökkäysalueen keskeltä sisään. (osittain ohi tuomarilta. pahoittelut)
03:02 2-2 stem / keso miktokilta ja stem puskee raivolla sisään (söi passit, sika)
04:19 violent behavior by miktok
05:49 2-3 Trn (sex, dd-top) Trn hyvä levitys, sex nakkaa mokea päin moke sylkee ja Trn kuljettaa kiprusofin ohi losbille mestaruuden.
06:00 TööT ja Losb voittaa mestaruuden, GZ!