HPKHPK 2 2 4
GodsentGodsent 7 1 2
HPKHPK 48% 50% 51%
GodsentGodsent 51% 49% 48%
Tervetuloa Kauniiden ja rohkeiden kotiluolaan seuraamaan jännittävää ottelua godsenttia vastaan. Kjr höyhensi viimeottelussaan old & notoriouksen lukemin 5-<

vihellys käy ja pojat kauhoo kiekkoa vimmatusti.
01:12 1-0 Tiq (TarG)
Ottelun ensimmäinen maali syntyy juuri ensimmäisen minuutin jälkeen. TarGn napakasta passista, josta Tiq ei erehdy kiekko muikkuverkoissa!
*** Icing by Godsent
03:15 Arca pääsee puolittain läpi ja saa melkein nakattua rannarilla moken kilpipuolelta sisään, kiekko kuitenkin sivuverkossa.

Ensimmäinen erä paketissa. Tasaista vääntöä, mutta kjr pääsi ehkä hivenen paremmin vetopaikoille.

00:05 kjr lähti sähäkästi toiseen erään ja pääsikin heti yrittämään kesolla maalia, mutta godsentin iloksi murr ei saa kunnon kosketusta kiekkoon ja tilanne kuihtuu kasaan.
01:42 Tiq pääsee tälläämään namu passista tyhjiin, mutta rykäisee 5m ohi! :(
02:06 2-0 murr (pera, Tiq)
Tiq:n ja peran nopeiden passien jälkeen murr pääsee tälläämään ottelun suoraan syötöstä 2-0 kjrn:n eduksi.
03:17 2-1 brandy (bäk, Kucherov)
brandy pääsee veivailemaan bäkin ja kucherovin esityöstä pelivälineen reppuun.
03:46 3-1 pera (murr, TarG)
pera vetää viivan tuntumasta takaseen.
***offside by godsent

Ottelun toinen erä ohi. Tuomarin silmään näytti, että kjr veisi ottelua hieman, vaikkakin pääpiirteittäin käynnissä erittäin tasavertainen ottelu.

*** icing by kaunarit
02:07 brandy tarjoilee vaarallisen oloisen zipin kucheroville maalille, mutta maalivahti syleilee kiekon turvaan.
03:30 Kjr:lle vaarallisen näköinen vastahyökkäys, josta TarG pääsee puolittaiseen läpiajoon. TarG kuitenkin mähmii kiekon Godsentin maalivahdille.
04:38 3-2 Arca (brandy, Kucherov)
Arca nakkaa varman näköisesti pisteeltä takaseen brandyn mainion esityön päätteeksi.
05:30 4-2 TarG (Tiq, pera)
((ohi))

Tuomari (minä) viheltää pilliin ja näin ollen ottelu päättyy lukemin 4-2 kotijoukkueen eduksi. Tuomari kiittää tasaisesta ja viihdyttävästä pelistä.