Old & NotoriousOld & Notorious - Anaheim Mighty DucksAnaheim Mighty Ducks 1-2 ja.

Anaheim Mighty DucksAnaheim Mighty Ducks 55% 57% 57%
Jumbofinaali part. 2, kun nyt kohtaavat joukkueet ovat tasapisteissä kolmessa pisteessän, Ankoilla tosin yksi peli enemmän pelattuna.

I erä

Sharb feikkilagittelee huvin vuoksi alkuun. Puolentoista minan pelin jälkeen pelsu lyö vaarallisen laukauksen pisteen kieppeiltä, mutta Noppavahti pomputtelee kiekon väljemmille vesille. Erittäin tunnustelevaa hokia puolin ja toisin. Ei oikein tahdo syötöt napsua omien lapaan kummallakaan joukkueella.Neljä ja puoli minuuttia takana, kun Deco pääsee kokeilemaan pisteeltä, mutta maalivahti pomputtaa kiekon jälleen turvalliselle sektorille Noppien kannalta. Aivan erän lopussa sambu2 pääsee kokeilemaan laukausta hyökkäyspään aloituksen jälkeen, mutta vihainen laukaus kilpistyy Ankkaveskariin.

II erä

sambulta nätti aloitusvoitto, joka tuottaa puolittaisen 2v1 -tilanteen, mutta sambu ei saa tarpeeksi voimaa moomban antaman lättykiekon taakse, joten tilanne edelleen muna-muna. Täysin vaarattomalta näyttänyt tilanne muuttaa lukemat nollaan yhteen, kun Deco ampuu pisteen takaa Ankat johtoon.

0-1 Deco (Ratakses, sharb)

MoomBaZ on päästä kuittaamaan pelin tasoihin, mutta veska venyttää pistevedon tielle, ja 20sec myöhemmin myös sambun vastaavan kudin eteen. Erän loppupuoliskolla tulee cerolta mainio avaus 1v1 -tilanteeseen, mutta sambun laukaus ei ohita Rataksesin lapaa.

III erä

Ankat karkaavat heti vaaralliseen 2v1-hyökkäykseen, mutta Decon vetopassi takatolpalle menee hieman ohi pelsun lavan. Nopat säästyvät toiselta takaiskulta, kun maalivahti venyttää pelsun pistevedon eteen parin minuutin hawaijikiekkoilun jälkeen. Viimeisellä minuutilla teppo pääsee kokeilemaan pisteen kieppeiltä, moke riparoi, ja teppo siirtää irtokaran maaliin tasoittaen pelin.

1-1 teppo223

sharb possuilee oikein tosissaan ottelun varsinaisen peliajan loppuun...

Jatkoaika

tepolta jäätävät liimat, joilla hän petaa moomballe paikan, mutta veto ei löydä tällä kertaa puikoista tietä maaliin asti. sambu huhuilee katsomossa jo maalintekijän perään, ja väittää, että ankat tekee kohta jonkun ripulimaalin. Ja eiköhän puoli minuuttia ennen loppua löydy ratkaisija, Ankkojen pelsu käy hakemassa sankarin viitan ja ratkaisee ottelun den glider in -kudillaan.

1-2 pelsu (Ratakses)
Tuomari: N.Gin
Lisätty: 14.12.2018 00:17