Old & NotoriousOld & Notorious 1 1 4
HPKHPK 2 5 3
Old & NotoriousOld & Notorious 53% 62% 57%
HPKHPK 46% 37% 42%
Kirjoitushetkellä tätä ottelua voisi tituleerata jumbofinaaliksi, sillä jumbona olevilla Nopilla on viiteen peliin kerättynä hurjat 0 pistettä, ja kolme peliä enemmän pelanneilla Kaunareilla pisteitä on yksi kappale enemmän.

I erä

Minuutti ei ehdi edes täyttyä, kun Tiq on päästä siirtämään kiekon noppaverkkoon zälän maukkaasta vetopassista. Puoli minuuttia myöhemmin helisee toisessa päässä, kun teppo zippaa kolmen Kaunaripelaajan pihdeistä sambulle hyvään paikkaan pisteelle ja näistä paikoista tämä mies ei erehdy.

1-0 sambu2 (teppo223, Kaakkuri)

N. 3min pelailtu ja teppo väläyttää pelinrakentelutaitojaan petaamalla muutaman stopperin jälkeen paikan Kaakkurille, mutta tämän veto pisteeltä blokataan. Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla cero katkaisee Kaunarihyökkäyksen ja vastahyökkäyksestä teppo on päästä tökkäämään kakkakärpäskasan keskeltä 2-0 -johdon, mutta maalivahti vetää pidemmän korren.

II erä

cerolle pelataan heti kättelyssä paikka viivapommille, jonka veska koppaa ja jälkitilanteesta kiekon peeloin (Kaakkuri) hakkaa veskan. Parisenkymmentä sekuntia myöhemmin on tepon vuoro laukoa ja kiekko painuu maaliin ohi maskatun veskan.

2-0 teppo223 (sambu2, Kaakkuri)

Seuraava maali tuleekin heti välittömästi perään, ehtinyt näkemään muuta kuin sambun nousevan maalin kulmalta maalin eteen ja pyssy takakulmaan siirtää Nopat jo 3-0 -johtoon.

3-0 sambu2 (Kaakkuri, teppo223)
3-1 TarG (Tiq, zälä) Ja sitten soikin toisessa päässä... TarG pommittaa alabeeltä takakulmaan.
4-1 sambu2 (teppo223, Kaakkuri) Voi ny jum***uta... maalitalkoot jatkuvat pistekudilla by sambu.
5-1 teppo223 (Kaakkuri, sambu2) tätä en ehtinyt näkemään ollenkaan... sry.

Railakas kolmeminuuttinen, jonka jälkeen hieman rauhoittunut, tai ainakaan ei huippupaikkoja olla näh.... ja sitten tuleekin zälältä vetopassi maalin eteen liukuvalle Tiqulle, ja mies kaventaa tilanteeksi 5-2.

5-2 Tiq (zälä, TarG)

Ajassa 11.30 Septic pistää hienon pitkän avauksen, jonka karkuun polkeva Tiq nappaa mukaansa ja viimeistelee varmasti.

5-3 Tiq (Septic, TarG)

III erä

Parinkymmenen sekunnin pelailun jälkeen on Kaunareiden harhasyöttö omissa kostautua, kun Kaakkuri pääsee lataamaan pisteiden välistä, mutta tolppa pelastaa. Puolisen minuuttia myöhemmin zälän keskeltä lähteneen vedon maalivahti sylkee TarGn eteen, mutta kiekko pomppaa epäonnekkaasti hänen kropasta takaisin maalivahdille. Kahden minuutin paikkeilla Nopat pyörittävät mukavasti Kaunarialueella ja vyöry päättyy tepon vetopassiin takatolpalle hiipivälle Kaakkurille, ja lukemat muuttuvat.

6-3 Kaakkuri (teppo223, sambu2)
7-3 Kaakkuri (sambu2, teppo223) Pisteveto alhaalta...
8-3 Kaakkuri (sambu2) Hieman lähempää ja tällä kertaa ylhäältä, ei näitä tilanteita ehdi näkemään..
9-3 Kaakkuri (teppo223, cero) teppo alustaa mainiosti ja Kaakkuri niittaa jälleen tyylikkäällä vedolla.
10-3 teppo223 (Kaakkuri, sambu2) tepon vuoro pistellä..
11-3 Kaakkuri (sambu2) sambun vetopassi maalille ja kaakkuri sijoittaa tyhjiin
11-4 zälä (TarG, Tiq) joo ohi...
12-4 Kaakkuri (teppo223) juu joku pisteveto tais olla
Tuomari: N.Gin
Lisätty: 13.12.2018 21:07