Gunz For HireGunz For Hire 2 1 5
DevilsDevils 8 1 4
Gunz For HireGunz For Hire 51% 43% 55%
DevilsDevils 48% 56% 44%
1-0 sarja Gunzeille. Vakuuttava voitto Game ykkösessä. Spearssin ennustus 3-0. 2/2?

eka erä:
0-1 02.35 Holden Reto Miktok Laidasta dirrekesolla takatolpalle ja mielenkiintoisesta asennosta Holden rankasee.
1-1 02.59 teippi Kalezki Mos - Kalezki pääsee puolivaarallisesta paikasta laukomaan ala beeltä, veskari antaa riparin ja teippi kuljettaa tyhjiin.

Erän alussa Gunzeille kaksi hyvää paikkaa, mutta ei uponnut. Retolla vastaavasti erinomainen paikka ylä beeltä mutta veto viuhuu ohi. Erän loppuakohden Gunzeilla täysihallinta päällä mutta ei mene millään. Siitä kertoo myös torjunnat. Pari maalia silti, yksi kummallekkin.

toka erä.

Devilsien paras alotus erään koko sarjassa, mutta Gunz pitää pintansa ja pääsee erän kuluessa paremmin ja paremmin myös hyökkäysalueelle. Erän puolivälin jälkeen Devils painaa lisää pökköä pesään ja pyörittää tuloksetta silti. Muutama hajanainen paikka Gunzeilla. Devilsien erä.

kolmas erä.
00.55 1-2 Reto miktok Holden pieni painostus tuottaa tulosta, miktok heittää laidalta kesolla Retolle maalille jolla on helppo työ sivaltaa Devils ensi kertaa johtoon tässä sarjassa.
04.54 2-2 Pulli tuottaa tulosta, teippi laihdanvaihto Darpille joka sysää kiekon eteenpäin Kalezkille joka ylittää sinisen, keskittää ja Mos lakasee kiekon vastuttamattomasti takanurkkaan ohi maalivahdin. OT time..?

Kolmas erä alkoi vähän haistellen taas, pieni nukahdus ja siitä maksoi Gunz kovaa hintaa. 2.30 eteenpäin Gunzeillä hyviä paikkoja mutta ei mene niin ei. Muutama vaarallinen vastahyökkäys Devilseiltä vastaan. Ajassa 04.35 maalivahti pois ja Espanjan lahja Darp kentälle. Loppuun kohden pelkkää yhtäpäätä ja jatkikselle mennään.

jatkoerä 1
00.54 Mos - näin vaan et mos yksin maalivahdin kanssa ja zipillä voittomaali.

Devilsien peli oli, mutta Gunz vähä niinkuin ryösti tämän voiton. Darpin preesens toi toivotun tasoituksen ja Mos upealla soololla vei Gunzit 2-0 johtoon sarjassa. Sarja siis ensi pelissä jo katkolla!