Gunz For HireGunz For Hire 2 1 4
Voodoo PeopleVoodoo People 3 5 7
Gunz For HireGunz For Hire 54% 43% 45%
Voodoo PeopleVoodoo People 45% 56% 54%
Kolmas ja jo mahdollisesti ratkaiseva ottelu käynnistyy tässä sarjassa. Viime ottelussa Voodoolla oli jo käsissään voitto, joka päättyi lopulta erittäin kirvelevään tappioon viime hetken maalilla. Samoilla kokoonpanoilla mennään kolmaskin osaottelu.

1.25 1-0 Kalezki (Mos, teippi) Mos heittää hyvän keson maalille, josta puolustaja myöhästyy juuri ratkaisevan verran, ja Kale pääsee laukomaan 1-0 johdon tyhjiin

4.13 2-0 Mos (Kalezki) aika jäätävän hyvä veto takakulmaan alapisteeltä, ukon luistellessa omaa päätyä kohti. Oli kyllä hieno maali.

4.55 joaquin pääsee tälläämään kuvion päätteeksi alapisteeltä vapaasti, mutta veska heittää tiikerinloikat kiekon eteen

5.40 katsomo villiintyy ja naiset alkavat repiä paitoja päältään, kun Saku vihdoinkin avaa suunsa

1. erän yhteenveto: Gunzit jatkoivat siitä, mihin viimeinen erä edellisessä ottelussa jäi. Voodoolla taas parannettavaa, mikäli meinaavat sarjan viedä vähintään neljänteen peliin.

0.14 2-1 brandy (ei syöttäjiä) tuomari ei nähny, mutta kuulemma haasto keskelle ja buuum t. lassi01

1.10 Fice pelastaa lähes maaliviivalta ylivoimahyökkäyksen, tärkeä seivi koko sarjan kannalta

1.36 2-2 Daasaman (brandy, Fice) Ylivoimahyökkäyksen jäljiltä brandy pääsee vetämään yläpisteeltä vapaasti, josta kiekko pomppaa suoraan vapaana olleen Daasan lapaan -> helppo kuljetus tyhjiin ja peli tasan, WE HAVE A GAME HERE!

3.06 2-3 Fice (Daasaman, joaquin) Ficelle hyvä passi siihen keskustaan Daasalta, joka pääsee laukomaan Voodoon johtoon Gunzien veskarin pomppiessa maskin takia ties missä

3.19 3-3 Kalezki (ei syöttäjiä) Kale tunkee kiekon ilmeisesti hetkellisesti taskuunsa, eikä joukon surkeat tuomarit näe tätä joten Kalezki kävelee maalille ja lyö helposti pelin tasoihin

5.40 Fice yrittää ilmaveiviä, olis ollut vähä liianki cool tähän paikkaan

5.50 teippi ja joaquin 1vs1-tilanteessa, teippi vetää stopparinsa ja yrittää saada pakkia maskiin -> veto kilahtaa kuitenkin tolppaan

2. erän yhteenveto: Laukauksistakin sen osittain näkee, VP on tällä hetkellä ottavana osapuolena. Tehokas ja hyvä viimeistely pitää toistaiseksi pelissä mukana. Erä aikaa parantaa peliä, tai muuten koittaa kesäloma.

1.00 *** violent behavior by Fice, sieltä tulee brandylta keskitystä maalille, missä maalivahti on jopa epäluonnollisen hyvin mukana. Pientä kahakkaa ja karhunpainia maalilla havaittavissa, minkä joukon puusilmät tällä kertaa jopa näkevät ja vievät aloituksen keskialueelle

1.30 teipille avautuu hyvä vetopaikka pisteiden välistä, molkke kuitenkin saa raajaa väliin

2.25 Kalezki tyylipuhtaassa läpiajossa, veto maalivahdin patjoihin... Jos et ite tee,

niin kaveri tekee. Ajassa 3.32 3-4 brandy (Fice, joaquin) brandy tällää toisen maalinsa samoilta tienoilta kuin ensimmäisensä

3.56 Trn esittää naurettavan 7-6 ja. tulosveikkauksensa, koko katsomo röhöttää epäuskoista nauruaan

4.12 4-4 Kalezki (Mos) tällää tasoituksen pienestä kulmasta, ja kaurin ennustus saa heti bensaa suoniinsa

5.00-5.20 molemmilla joukkueilla erittäin hyvät maalintekopaikat viedä joukkueensa johtoon, mutta maalivahdit kestävät

5.50 joaquin vetää seläntakaa brandyn ollessa maskissa, mutta veskalle menee kiekko. Jatkoaika häämöttää.

3. erän yhteenveto: Jonkinlaista keskittymisen herpaantumista molemmilta jengeiltä havaittavissa. Paljon paikkoja suuntaan ja toiseen, jopa hyvin epätyypillistä poffihokia.

Jatkoaika

0.15 Ficeltä erittäin näpsäkkä avaus brandylle 2vs1-tilanteeseen, mutta dekeltä mahtava katko syöttöyritykseen ja kiekko päätyy keskialueelle

2.50 brandy ampuu tolppaan

3.47 5-4 Mos (ei syöttäjiä) Mosse pääsee aloituksesta karkaamaan sen verran, että ehtii sijoittaa tarkan vedon takanurkkaan. Sarja katki, G4H suoraan 3-0 jatkoon.

Sarjan lammas: miktok, ei esittänyt yhtään mitään. Valtava pettymys, koko kiekon heikoin lenkki.