Ensimmäinen välierä Gunzien ja Voodoo piippolin välillä alkamassa! Katsomo ammottaa tyhjyyttään, kiitos rautakansleri Joukon äärimmäisen surkean lipunhinnoittelun ja jyrähtelyiden myötä. Pelistä odotettavissa playoffien tapaan tiukkaa, tasaista ja vähämaalista vääntöä. Kassellaan miten käy!

1. erä

G4H starttaa kokoonpanolla deke-teippi-Kalezki-Mos, ei yllätyksiä
VP starttaa kokoonpanolla joaquin-Fice-brandy-Daasaman, ei yllätyksiä sielläkään suunnalla

00.38 1-0 Mos (Kalezki, deke) Ja siellä soi! Kalezki heittää vittumaisen kiekon maalille, joka jää pomppimaan puolustajan ja veskarin toimesta maalinedustalle. Mos heittää JALKAKYNÄLLÄ ottelusarjan ensimmäisen maalin. SICK!

1.40 2-0 teippi (Mos, deke) Ja lisää löylyä. Teippi pääsee kuin varkain nokikkain maalivahdin kanssa, ja kiekko löytää itsensä takakulmaan tolpan kautta. Deke dominoi heti parilla syöttöpisteellä.

2.26 3-0 Kalezki (Mos, deke) Ja sitten nukahtaa Voodoon veskari. Suht löysä veto etukulmasta alapisteellä jalona sisään. Karmea startti VP:n kannalta. Ja deke jatkaa raipeilua, 0+3 jo kasassa.

1. erän yhteenveto: kentällä oli yksi joukkue. Paljon jäi parannettavaa Voodoolle ihan koko sarjan kannalta. Aika halvalla ja helpolla Gunzit 3-0 johtoon, jonka jälkeen VP:n oma pää tiivistyi hieman. Hyökkäykset kuitenkin katkeilivat alkuunsa, eikä varsinaisia maalipaikkoja ollut. Tämän lisäksi tuomari ei ymmärrä jääkiekosta ilmeisesti yhtikäs mitään, kuten ennen ottelua annettu ennustus osoittaa.

2. erä, samoilla kkp mennään

1.53 3-1 Daasaman (ei syöttäjiä) dekelle pelin neljäs syöttöpiste, kun epäonninen zippaus vapauttaa Daasan vetämään alapisteelle

2.29 4-1 Mos (Kalezki, deke) Mos voittaa liimakisan Ficeä vastaan, ja täräyttää puolittaisesta läpiajosta tilanteeksi jo 4-1. Deke 8 pinnan tahdissa, moro...

3.53 4-2 Daasaman (joaquin) Daasaman seuraa joaquinin riparin tolpasta ja pääsee kuljettelemaan tyhjään rysään erittäin tärkeän kavennuksen

2. erän yhteenveto: VP pääsi peliin huomattavasti paremmin mukaan. Erä oli siitä huolimatta tasainen, mutta nyt kentällä nähtiin kaksi joukkuetta. G4H tukki pelin alussa keskialuetta todella hyvin, mutta Piippölin alueelle pääsy on helpottunut koko ajan mitä enemmän peli on edennyt.

3. erä, edelleen samat herrat kentällä

1 minuutin aikana Gunzeilla muutamakin kohtalainen tekopaikka, maalivahti ja joaquin kestää

Seuraavan 2 minuutin aikana sama trendi jatkuu, VP ei saa loppukiriään käyntiin lainkaan, ja paikkoja siunaantuu pelkästään kotijoukkueelle

joaquinilta erittäin mahtava nousu riskillä riistämään minkä vaikutuksesta Daasa pääsee hyvälle vetopaikalle pisteiden väliin, mutta dakkeli saa lapansa viime hetkillä väliin

5.05 kiekko saadaan G4H veskarille, ja VP aloittaa sulkemisen ja kavennuksen hakemisen, mutta ilman tulosta.

Ensimmäinen ottelu päättyy Gunzien lopulta selvään kotivoittoon! Numerot jopa ehkä hieman imartelivat VP:tä, koska lukuunottamatta toista erää ja pieniä pätkiä kolmannesta Gunzit olivat selvästi kuskin paikalla.

MAN OF THE MATCH: deke. Kolme leijonaa. Yhtä räikeää virhettä lukuunottamatta erittäin hyvä peli alakerrassa, hyviä katkoja, lapaan napsuvia avauksia ja järkevää rytmittämistä. Mahtawaa bro.