TrademarkTrademark 3 1 6
HC TyrmäysHC Tyrmäys 2 2 2
TrademarkTrademark 39% 40% 47%
HC TyrmäysHC Tyrmäys 60% 59% 52%
MONDAY NIGHT FEVER RIVALRY SUPER INTENSE GAME edessä, kun Trademark isännöi HC Tyrmäystä kotiluolassaan. Ottelussa on jaossa tärkeitä pisteitä; ottelut vähenevät lujaa vauhtia, ja pudotuspelipaikat ratkotaan juuri näissä peleissä. Trademarkilla on selässään karvas tappio Anaheim Mighty Ducksia vastaan, kun taas HC Tyrmäys voitti viimeeksi Voodoo Peoplen; sarjataulukossa molemmat joukkueet kamppailevat suorista pudotuspelipaikoista.
[b]Oma veikkaus: 1-4[/b]

[b]1. ERÄ[/b]

0.25 HULLUA vääntöä heti ottelun alkuun Trademark-maalilla. Ensin snidi on aivan yksinään maalin edessä, mutta ei saa laukaisuasentoa tarpeeksi hyvin aseteltua. Siitä lähteekin muutaman sekunnin taistelu TM-maalilla, mutta lopulta maali varjeltuu.

1.53 Ottelun alkuhetket ovat olleet täysin HCT-hallintaa, kunnes leuhka karkaa puoliksi läpi. Hyvä laukaus, ei maalia.

3.37 seqe syöttää Hjerpelle oneen, mutta maalintekijä kuljettaa kohti maalivahtia.

4.59 seqellä hyvä maalintekopaikka, veto viuhuu ohi

Nyt on jotain tekeillä Trademark-hyökkäyksessä...
pitsu saa kiekon oikealla laidalla...
Kova laukaus!
Maalivahti torjuu... kiekko jää edelleen pelattavaksi...
[b]MAALI![/b] Lennart siivoaa reboundin sisään tulisella laukauksella. Peli on 1-0!
[b]5.26 1-0 Lennart (pitsu)[/b]

5.59 Tuomari viheltää intensiivisen erän päättyneeksi

Ensimmäinen erä tarjosi paljon paikkoja - eritoten vierasjoukkueelle. Paikkoja ei kuitenkaan realisoitu, vaan Trademark kävi napauttamassa yhden maalin.
Mikäli peli jatkuu samanlaisena, on Trademark hätää kärsimässä.

[b]2. ERÄ[/b]

2.52 Hyvin pelattu paikka Lennartille, veto kilpistyy puolustukseen

3.58 Hjerpe pelataan mielipaikkaansa b-pisteelle, mutta laukaus on kehno ja suuntautuu ohi maalin

Keskikentällä kamppaillaan kiekosta...
HC Tyrmäys murtaa puolustuksen!
Hjerpe laukoo löysästi, tuo on maalivahdille helppo poimittava.
Mitä ihmettä!
Helpolta näyttänyt kiekko vain lipuu hölmistyneen Trademark-maalivahdin ohi.
[b]Se on maali![/b] Katselikohan maalivahti katsomon cheerleadereita, vai saiko selänne10 sittenkin hieman lapaa väliin?
[b]4.25 1-1 selänne10[/b]

Toiseen erään Trademark selvästi tiivisti rivejään, eikä vierailija päässyt helposti uhkaamaan maalivahtia.
Samalla fiksut vastahyökkäykset olivat poikia tulosta, mutta lopulta selänne10:n pienellä onnenkantamoisella ratkaisevaan erään lähdetään tasatilanteessa.

[b]3. ERÄ[/b]

Ripeää toimintaa oikealla laidalla...
seqe saa kiekon aivan siniviivan tuntumassa...
Hän karistaa varjostajansa!
Laukaus!
[b]Se on maali![/b] Kova laukaus kimpoaa maalivahdin kilven kautta sisään. Trademark-maalivahdilla ei ole tänään aivan paras päivä.
[b]1.06 1-2 seqe (Hjerpe)[/b]

Kiekko pyörii Trademark-alueella...
Se pelataan snidin kautta Hjerpelle alas!
Tuleeko tästä maali?
Tuleehan siitä, Hjerpe laukoo takakulmaan. Lukemat ovat nyt 1-3.
[b]2.34 1-3 Hjerpe (snidi, selänne10)[/b]

5.45 seqe pääsee ahdistettuna yksin läpi eikä tee, mikä taitaa murentaa tuomarin veikkauksen

5.58 Vielä lopussa leuhka pääsee ohjaamaan maalin edestä, ei maalia

Trademark taisteli hyvin, mutta lopulta ansaitut kolme pistettä matkaavat tyrmääjille.
TM-maalivahti antoi rehellisesti sanoen pari suhteellisen helppoa maalia, mutta loppupeleissä aktiivisempi ja hieman parempi joukkue voitti.