n.a.s.t.y 0+2=2
Oze- 0+0=0
zadist 1+0=1

0-1 Canyonero (Kapusta, Feimi)

Arvio erästä: Heti erän alussa Kalma vetäytyi puolustukseen, ja antoi FO:lle tilaa ja aikaa pyörittää. Kunnon paikkoja ei kuitenkaan syntynyt, ja vähän erän puolivälin jälkeen Canyonero iski ottelun avausmaalin hienosti laukauksella etunurkkaan. FO kuitenkin sai vielä pienen paineen erän loppuun, mutta paikkoja ei löytynyt Kalman tiiviin puolustuslinjan läpi.

--

1-1 Keskinen (jörri, Kaasu)

Arvio erästä: Pitkät kiekot ja paitsiot katkoivat erää todella pahasti lähes koko ajan. Muutenkin toinen erä oli melko hawaijipala, sillä koko ajan mentiin päästä päähän vauhdilla. Yksi maalikin nähtiin; Keskinen pujotteli oivasti b-pisteiden väliin, josta lähti laukaus kovan maskin takaa. Maalin jälkeen erä rauhoittui paikkojen suhteen, mutta sekavuus pysyi pelissä edelleen.

--

1-2 Feimi (Kapusta)
2-2 Kaasu

Arvio erästä: Päästä päähän jauhaminen jatkui myös kolmannessa erässä. Erän alun painosti Kalma hyvin myllyttäen, ja lopulta kun pelikellossa oli vähän yli kolme minuuttia, Kapustan läpiajon päätteeksi Feimi pistää loppuun asti pelatun tilanteen päätteeksi numeroiksi 1-2. Tämän jälkeen FO siirtyi hyökkäyskannalle, sekä vyörytti armottomasti neljällä miehellä kohti Kalman maalia. Väännön päätteeksi viimeisellä minuutilla Kaasu ottaa ohjat käsiinsä, ja pamauttaa kovan laukauksen keskelle maalia tasoittaen ottelun. Tämän jälkeen ei tapahdukaan sitten juuri mitään, vaan joukkueet päätyvät tiukkaan pistejakoon.