Enckes 0+1=1
jooda 0+2=2
Sleepink 0+2=2

Ei tilastomerkintöjä.

Arvio erästä: Ajax hallitsi lievästi peliä, mutta todellisia maalipaikkoja ei juurikaan ollut. PB vetäytyi hieman puolustukseen.

--

0-1 botto (MoomBaZ, jooda)

Arvio erästä: Botto pääsi hienosti b-pisteen jälkeen laukomaan, ja heti soi. Ajax ei saanut myllyä yhtä hyvin käyntiin kuin ensimmäisessä erässä, hienoisessa PB:n hallinnassa erätauolle.

--

1-1 D.Beckham (Arto)
1-2 botto (MoomBaZ, Enckes)
1-3 botto (Datta, jooda) tm

Arvio erästä: D.Beckham survaisi kiekon heti erän alussa ohi hölmistyneen PB-molken. Playboys ei kuitenkaan antanut Ajaxille yhtään tilaa kentällä, ja botton 1-2 voittomaali tuli todella onnenkantamoisella. Moomban laukauksesta kiekko kimposi suoraan botton lapaan, joka sivalsi kiekon maaliin. Viimeinen, ja ratkaiseva osuma tuli vihdoin viimeisillä hetkillä, ja botton yritykset kantoivat vihdoin hedelmää. PB:lle arvokkaat pisteet Ajaxilta ansaitulla voitolla.