TrademarkTrademark 56% 54% 49%
Oklahoma City ThunderOklahoma City Thunder 43% 45% 50%
OKC-TM, ottelu 2, voitot 1-0

1. erä:

0:20 1-0 set (leuhka) - Bisc antaa lahjan laidasta, set vetää novitakanurkan mokelle ja vemputtaa karan katiskaan

1:14 1-1 jlob (stem-Bisc) - OKC saa kiekon alueelle, jlolle viivaan, kolme maskiin ja jalostus

1:45 1-2 shed (stem-jlob) - Vuorostaan Karlsson myy itsensä nurkassa, stem syöttää shedille yksinäisyyteen ja varmasti kiekko maalin edestä takarunkkaukseen

2:20 jouko näyttää kyntensä ja seitsemän kahdeksasta lagaa

5:17 Doylen ansapallo, leuhka pisteelle mutta ei vieläkään uppoa vaikka tyylikkäästi jalkakikalla koittaa ripariaan

5:27 shed koittaa runnoa ranulla väkisin sisään röyhkeän nousun jälkeen, violent

1. erä päättyy, melkoista härdelliä tämä erä, joka tietysti antaa suuremman mahdollisuuden Trademarkille

poss 56-43, saves 4-6

2. erä:

0:12 heti erän alkuun koko TM:n puolustus pelataan basaksi, stemin veto keskeltä takanurkkaan ei uppoa

4:43 1-3 Bisc (stem-shed) - tasaisen puolustusvoittoisen erän loppupuolella OKClle 2v1, stem syöttää autopassilla (:D) Karlssonin läpi kiekon ja Bisc laittaa suoraan syötöstä kiekon maaliin

5:21 leuhka läpi, veto on luokaton

5:56 1-4 shed (stem) - mylly pyörii ja kiekko jää viiksien väliin pyörimään, jonka seurauksena onnekkaasti OKClle aukeaa one

2. erä päättyy, rauhallinen ja hyvin tasainen erä, OKClle pomppi paremmin ja peli periaatteessa ratkeaa
poss 54-45, saves 3-3

3. erä:

3:00 karlsson tinttaa viivalta karvan verran ohi

5:56 1-5 Bisc (stem-shed) - OKC saa pyöritellä rauhassa kiekkoa, stem vetää kaaren takaa ja ripari rysään

3. erä päättyy, OKC piti kiekkoa ja TM vähän lässähti
poss 49-50 saves 8-2

ottelun lejjjona: stem - kentän ainoa pelaaja, joka selvisi pelistä puhtain paperein

ottelun lammas: leuhka - OKC:n puolustus lahjoitti yllättävän monta tekopaikkaa kohtuu kovana maali_tykkinä tunnetulle leuhkalle, jonka maalisarake jäi silti soikeaksi
Tuomari: Archuleta
Lisätty: 14.05.2018 22:42