TrademarkTrademark 6 0 7
GiantsGiants 5 1 2
TrademarkTrademark 45% 58% 47%
GiantsGiants 54% 41% 52%

Tasaista vääntämistä ja puolittaisia paikkoja avautui puolin ja toisin. Viimeinen silaus vielä puuttuu kummankin joukkueen hyökkäyspään pelaamisesta. 0-0-tilanteessa toiseen erään.

03:42 jlob:n merkintä raporttiin: nitrik laittoi maailman paskimman päätypassiyrityksen.
03:55 1-0 set (leuhka, Karlsson) - Ja kotijoukkue aloittaa maalinteon toisen erän loppupuolella ajassa, jota en voi 100-prosenttisesti varmistaa, sillä maalihan jäi tietenkin näkemättä...katsomon avulla tiedän maalista vain sen, että tolpan kautta taisi mennä sisään ja aika läheltä.

Trademark alkoi ottaa ottelua hieman enemmän haltuunsa ja 58 prosentin kiekonhallinnalla ei ole mikään ihme, että joukkue johtaa vakuuttavan toisen erän jälkeen ottelua 1-0.

01:20 2-0 leuhka - Katsomossa tapahtuu ja niin näköjään myös samaa aikaa kentällä! leuhka siirtää Trademarkin 2-0 johtoon!
02:03 3-0 leuhka (set, Doyle) - Trademark iskee lukemiksi jo 3-0 ja vaikuttaisi tällä hetkellä luistelevan varmaan voittoon Giants-joukkiosta.

Alussa tasaisissa merkeissä alkanut kamppailu kääntyi ottelun edetessä enemmän Trademarkin suuntaan heidän käyttäessään omat maalintekotilanteensa paremmin kuin Giants. Trademarkin puolustus sekä maalivahti olivat vahvassa iskussa ja pitivät vastustajajoukkueen maalisarakkeen nollissa.
Tuomari: sharb
Lisätty: 22.04.2018 21:46