hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
HC BLHC BL 33% 50% 50%
RomuluutRomuluut 66% 50% 50%
Nyt se alkaa! Kiekkoliigan paluukauden ensimmäinen karsintaottelu nähdään legendaarisen HC Bangladeshin Lämärin ja uudemman kiekkosukupolven kiekkotaitureiden Romuluiden välillä.
HC BL lähtee karsintaotteluun selkeänä altavastaajana, mutta yhdessä ottelussa voi tapahtua mitä tahansa. Taistelu elintärkeistä pisteistä alkaa heti ensimmäisestä ottelusta - ottelun voittaja ottaa jo vahvan kiinnityksen paikasta Kiekkoliigan uudella kaudella.
Oma veikkaus: 0-8

Fiiliksiä molemmista leireistä ennen jännittävää karsintaottelua:

[b]Salsa[/b]: [i]Kevyttä kihelmöintiä aivan kuten silloin aikoinaan. Lisäksi nostalgiapärinätaso aika korkealla.[/i]
[b]chande[/b]: [i]Jännittää, jääny kestävyysreeni vähiin ni saa nähä miten jaksetaan painaa 3 erää. Tähän asti jaksettu hyvin yks erä pelistä ja sit on repsahtanu.[/i]

Ensimmäiseen karsintaotteluun on saapunut jo lähes 40 katsojaa!

[b]1.ERÄ[/b]

0:00 hyllevi vie aloituksen!
0:13 Ensimmäinen huipputontti Romuluilla, kun pati karkaa läpiajoon. Laukaus ohi.
0:26 Nasulla b-pistetontti, maalivahti venyttää.
1:12 Nasulla keskisektorissa maalintekopaikka, ei maalia.
[b]2:02 0-1 pati (chande)[/b] pati kuljettaa kiekon häkkiin chanden syötöstä
[b]3:11 0-2 chande (pati, emil)[/b] chande pääsee laukomaan keskisektorista kahden maalin johdon
[b]4:28 0-3 chande (emil, Nasu)[/b] Pyörityksen jälkeen chande laukoo etukulmasta sisään
[b]4:36 0-4 pati (chande, Nasu)[/b] Nopeat syötöt ja pati iskee jo 0-4-johdon
[b]5.36 0-5 chande (pati, Nasu)[/b] chande puolittaisesta läpäristä takanurkkaan
[b]5:40 0-6 pati (chande, Nasu)[/b] pati b-pisteeltä takanurkkaan

[b]2.ERÄ[/b]

[b]0.35 0-7 chande (Nasu, emil)[/b] Kaunis syöttökuvio ja chande löytyy vetopassilla maalin edustalta.
[b]0.49 0-8 Nasu (chande)[/b] Nasu iskee maalin edestä loppulukemiksi 0-8.

Näin peli päättyy toisessa erässä ajassa 0.49! Romuluut hoiti odotetusti homman kotiin, mutta HC BL:n vuoksi on todettava, että joukkue ei taistelekaan kyseisen joukkueen kanssa samoista sijoituksista.