hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
HPKHPK 57% 49% 48%
JuventusJuventus 42% 50% 51%
[b]Alkusanat[/b]

Aurinkoinen, hiljalleen syksyksi kääntyvä perjantaipäivä kokee käännekohtansa, kun Kauniit ja Rohkeat sekä Juventus aloittavat Kiekkoliigaottelunsa. Kyseessä on juhlaottelu ainakin yhdelle, sillä Maukka on pelannut tämän ottelun jälkeen kokonaiset 300 Kiekkoliigan alaista ottelua!

Mutta mennäänpä sitten asiaan. Kauneilla ja Rohkeilla ovat tänään joukkuetta edustamassa zälä, Maukka, Face ja hiib sekä Juventukselta Pirlo, Darzins, Crystalic ja Nature. Vaikka muistutinkin nöyryytyksen mahdollisuudesta, sain katsomosta muutamia tulosveikkauksia:

Kucherov: 1-3
Trn: 4-2
Tunde: 5-0
snidi: 3-4
Bein: 5-2
Tunde: snidi ime lek...(hei katkastaas tämä rivi nyt tähän, ei ollutkaan tulosveikkaus t. Teemu)
L.Petrell: 3-0

Tuomari veikkaa pelin tulokseksi 6-1. Tai no, rehellisesti sanoen unohdin veikata tulosta ja kirjoitin veikkauksen tähän vasta pelin päättymisen jälkeen. En toisaalta antanut veikkauksille aikarajaa, joten käyhän se näinkin. Tuloksen veikkaaminen on muutenkin paljon helpompaa pelin päättymisen jälkeen, kannattaa kokeilla!

[b]Peli alkaa[/b]

On maalien aika. Ensimmäisenä Face pääsee yllättämään Juventuksen puolustuksen liukumalla b-pisteeltä kohti maalia ja laittamalla kiekon häkkiin. Peli on 1-0 Kauniille ja Rohkeille. Neljän minuutin kohdalla Juventus saa kunnian tasoittaa pelin Crystalicin upealla vedolla. On tosin mahdollista, etteivät silmäni olleet aivan kentän tuntumassa maalin syntymishetkinä, mutta sen ainakin tiedän, että tolpan kautta kilahti sisään!

Ennen erän loppua Kaunarit pyörittävät kiekkoa kohtalaisen vapaasti. Tilaa tuntuu löytyvän, jonka ansiosta zälä iskee kiekon häkkiin hiibin ja Facen kerätessä syöttöpisteet kotiin. Tuomari viheltää erän päättyneeksi.

Ensimmäinen erä vaikutti kohtalaisen tasaiselta. Molemmilla tiimeillä tuntui olevan tilaa kentällä ihan riittävästi, ja kummatkin saivat aikaan maalien lisäksi myös useita hyviä paikkoja. Katsomossa ollut raiq halusi tiivistää ensimmäisen erän tunnelman sanoihin [i]tiukkaa oli, vääntöä riitti ja henki katsomossa oli korkealla[/i]. Ainakaan katsomossa ei ollut täysin hiljaista! Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan erään.

*** 1-0 by Face (1+0) Maukka (0+1) [no stats]
*** 1-1 by Crystalic (1+0) Pirlo (0+1) Darzins (0+1) [no stats]
*** 2-1 by zälä (1+0) hiib (0+1) Face (1+1) [no stats]

*** PERIOD 1/3 OVER, score: kaunarit 2 - 1 juve
*** kaunarit saves: 6, poss: 57%, points: zälä: 1+0 Maukka: 0+1 Face: 1+1 hiib: 0+1
*** juve saves: 3, poss: 42%, points: Pirlo: 0+1 Darzins: 0+1 Crystalic: 1+0

[b]Toiseen erään[/b]

Toisen erän maalitilin avaa Kaunareiden Face jo toisella osumallaan. Noin puoli minuuttia maalin jälkeen Maukka nöyryyttää vastustajien maalivahtia jo toistamiseen toisessa erässä lataamalla tauluun numerot 4-1. Onkohan Juventuksella enää mahdollisuuksia nousta tasoihin, vai onko peli kääntymässä Kaunareiden maalijuhlaksi? Eipä aikaakaan, kun pelikellon ollessa hieman vajaa 4 minuuttia pelimääräsankari Maukka leikkaa alareunasta maalille päin ja muuntaa tulostaulun luvut Kaunareille mieluiseen 5-1 -tulokseen. Kuten Mertaranta joskus aikoinaan sanoi, tämä viimeistään lienee lopun alkua Juventuksen voittohaaveille.

Aivan 2. erän lopussa Juventus pääsee lähes tasoittamaan. Kiekko on maalissa, mutta maalisummerin sijaan soikin eräs toinen summeri, jonka ääntä Juventus ei olisi välttämättä halunnut kuulla ainakaan sillä hetkellä. Toinen erä oli päättynyt. Hallintatilastojen kannalta erä vaikutti jopa ensimmäistä erää tasaisemmalta, mutta Kaunarit tuntuivat saaneen pelinsä paljon paremmin kuntoon kuin ensimmäisessä erässä. Puolustus toimi varmemmin ja tulostakin saatiin aikaan enemmän kuin ensimmäisesä erässä! Toisen erän yhteenvedoksi raiq runoilee [i]kiekko liikkuu, puhe käy, ei tundea kentällä näy[/i]. Vähän ehkä ilkeästi sanottu, joten taidan kyllä jättää tämän kirjaamatta raporttiin. Oho.

*** 3-1 by Face (2+1) zälä (1+1) [no stats]
*** 4-1 by Maukka (1+1) Face (2+2) zälä (1+2) [no stats]
*** 5-1 by Maukka (2+1) Face (2+3) hiib (0+2) [no stats]

*** PERIOD 2/3 OVER, score: kaunarit 5 - 1 juve
*** juve saves: 2, poss: 50%, points: Pirlo: 0+1 Darzins: 0+1 Crystalic: 1+0

[b]Viimeinen koitos[/b]

Viimeiseen erään lähdetään Juventusvetoisella hyökkäyksellä. Joukkueella tuntuu olevan halua yrittää vielä kerran, jospa se peli kuitenkin saataisiin vielä kääntymään torinolaisten hyväksi! Jonkinlaisista pakoista huolimatta Juventus ei saa alkuerän aikana yhtäkään maalia. Kaunareidenkaan maalikarkelot eivät näytä saavan jatko-osaa, sillä hyvistä paikoista huolimatta vedot tuntuvat menevän joko ohi maalin tai päin maalivahtia eli aivan, kuin tuomari olisi ollut itse kentällä. Vasta puoli minuuttia ennen loppua Kaunari-tulosta syntyy, kun Face vetää kiekon maaliin hieman kauempaa. Tulostaululla on lukemat 6-1, joka jää tämän runkosarjaottelun viralliseksi tulokseksi.

Kuin naulana lähes täyden naulakopan päälle suuri ajattelija raiq toteaa yhteenvetona pelistä, että [i]suorittaminen tasaista, mutta kokemus voitti tänään[/i]. Näihin sanoihin on hyvä päättää tämänkertainen raportti ja toivottaa molemmille joukkueille onnea tuleviin koitoksiin! Tosin onhan tuossa alhaalla vielä tilastoja, mutta kirjoituspuoli päättyy tähän.

*** 6-1 by Face (3+3) zälä (1+3) Maukka (2+2) [no stats]

*** MATCH OVER, score: kaunarit 6 - 1 juve
*** juve saves: 6, poss: 51%, points: Pirlo: 0+1 Darzins: 0+1 Crystalic: 1+0

Ainahan loppuun voi lisätä vielä yhden rivin tekstiä, niin saa samalla raportista vähän pidemmän. En muuten ihan kamalasti oikolukenut sitten.
Tuomari: Teemu
Lisätty: 25.08.2017 19:54