hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
ManhattanManhattan 45% 62% 48%
Oklahoma City ThunderOklahoma City Thunder 54% 37% 51%
Tällä kertaa siirrytään minuutissa pari aikavyöhykettä Manhattanille.
Manhattan vei kotiedun nimiinsä tyylipuhtaalla 0-5-voitolla vieraskaukalossa asettaen selkeät alkutahdit finaalisarjalle.
Nyt alkavaa ottelua voidaan pitää jo eräänlaisena kuoleman otteluna OKC:lle; jos Manhattan etenee 2-0-sarjajohtoon, on nousu hyvin epätodennäköistä.
Oma veikkaus: 1-2 ja.

[i]1.ERÄ[/i]

5.19 OKC nousee hyvin maalille ja stemille pelataan OK-maalintekopaikka, mutta maalivahti torjuu rannarivedon.

Suhteellisen seesteinen ensimmäinen erä oli hienokseltaan vierasjoukkueen hallintaa, mutta huikeita maalintekopaikkoja ei nähty kummassakaan päädyssä.

[i]2.ERÄ[/i]

1.03 Yan laukoo kaukaa kulmasta, maalivahti torjuu eteensä, mutta Bisc on ensimmäisenä karstoilla

[b]1.22 0-1 stem[/b]
shed lähettää vetopassin maalille ja kiekko löytää tiensä stemin lapaan, joka siirtää varmasti joukkueensa johtoon

3.27 jlo ja stem pääsevät 2v1-hyökkäykseen, mutta jlo ei saa ratkaisua valmiiksi ja lopulta hyökkäys tyrehtyy

[b]5.01 1-1 Trn (Etelä, Yan)[/b]
Etelä runnoo hyökkäyspäässä eteenpäin ja lähettää nopean vetopassin maalille. Hyökkäys näyttää loppuvan maalivahdin torjuntaan, mutta lopulta Trn saa runnottua kiekon sisään maalivahdin patjoista.

[b]5.58 1-2 stem (Bisc)[/b]
Pukukoppimaali! stem tunkeutuu hyökkäysalueelle ja laukoo suhteellisen kaukaa voimattoman mutta sitäkin tarkemman vedon takakulmaan

Toisessa erässä ehti tapahtua jo paljon enemmän kuin ensimmäisessä, kun joukkueiden peli avautui suhteellisen paljon. 1-2-tilanteessa kolmanteen erään

[i]3.ERÄ[/i]

0.30 Akon syöttää kauniisti Trn:lle maalin eteen, mutta lopulta maalivahti venyttää eteen

2.50 OKC:lle avautumassa vaarallinen maalintekopaikka, mutta shed hieman hätiköi, eikä tilanteesta synny paljoakaan

3.25 OKC 2v1-hyökkäyksessä, huikea syötönkatko Akonilta (JESUS t. Örkki)

[b]3.39 1-3 stem (shed, jlo)[/b]
Jälleen 2v1-tilanne, tällä kertaa ei syöttöä vaan stem purjehtii läpi ja laukoo maaliin

4.10 OKC jälleen kerran 2v1-tilanteessa, maalivahti torjuu shedin vedon huikeasta paikasta

[b]5.02 2-3 Etelä (Yan)[/b]
Etelä laukoo kaukaa laidasta ja maalivahti katsoo hölmistyneenä, kuinka kiekko uppoaa sisään etukulmasta

5.22 Manhattan tulee kovaa! Kova laukaus ja stem ehtii ripariin OKC:n onneksi

Jännittävä ottelu päättyy OKC:n voittoon! Otteluvoitot 1-1 - sarjasta tulee huippujännittävä, sillä OKC sai selkeästi pelinsä kasaan katastrofaalisen ensimmäisen ottelun jälkeen.
Tuomari: Ratakses
Lisätty: 31.05.2017 22:21