ManhattanManhattan 55% 52% 56%
Toka välierämatsi alkamassa, HuHu vei ensimmäisen jatkoilla!!

Katsomossa jännitys sen kun tiivistyy!!

5.22 0-1 Trn (Yan, Akon) kauri tykittelee kaukaa nätisti takakulmaan

Torjunnoista huolimatta oli mun mielestä aika tasanen erä, maalin lisäksi Manhattanilla oli yks 2vs1 tilanne, mutta muuten kummallakaan ei ollu oikein mitää huipputontteja. Aika tarkkaa puolustamista molemmilta.

15 sekunnin paikkeilla LeeSweattilta loistava katko hyökkäyssinisellä, mikä kääntyy HuHun 2vs1 hyökkäykseksi ja minkä seurauksen LoiB pelataan lähes nokikkain veskan kanssa, mutta heikko viimeistely pitää Manhattanin edelleen johdossa

2.22 1-1 Lucci (Winnik, LeeSweatt) LeeSweatt pelaa pois kärkikarvaajan ja Winnik avaa Luccin ja LoiBin 2vs1 hyökkäykseen, jonka Lucci päättää itse laukomalla takakulmaan

5.34 1-2 Trn (Yan, Akon) Etelä imee itseensä 3 jätkää, minkä seurauksena loput Manhattaneista saa pelattua kaurin nokikkain veskarin kanssa, joka viimeistelee varmasti häkkyräisen

5.59 1-3 Trn (Yan, Etelä) vittu en nähny ku kirjotin edellistä

Tärkeä pukukoppimaali Manhattanille. Kaipais aika nopeaa kavennusta HuHulta, tai muuten saattaa mennä turhan puskemiseksi viimeisessä erässä

1.02 2-3 LoiB (Lucci, LeeSweatt) Erittäin komean kuvion päätteksi LoiB pääsee lyömään käytännössä tyhjiin kavennuksen

4.28 2-4 Yan (Trn, Etelä) HuHun puolustuksessa molemmat vähän ehkä nukahtavat ja antavat aika ilmaiseksi Manhattanin hyökkikaksikon häärätä ylhäällä, josta loppujen lopuksi Yan pääsee tälläämään takanurkkaan kartsan hyvästä passista

5.32 2-5 Etelä (Yan, Akon) HuHu haki riskillä kavennusta, Etelä tällää läpiajosta takanurkkaan

5.49 3-5 LeeSweatt (LoiB, Winnik) Taaskaan en nähny ku kirjottelin edellistä, lähes maalin edestä LS sen kuitenkin taisi laukaista