ManhattanManhattan 1 2 2
Huittisten HuimaHuittisten Huima 2 6 1
ManhattanManhattan 63% 51% 54%
Huittisten HuimaHuittisten Huima 36% 48% 45%
Alkamassa kauden 2/17 pudotuspelien toisen välieräsarjan ensimmäinen ottelu, jossa mittaa toisistaan ottavat Romuluut puolivälierissä lyönyt Manhattan ja ensimmäistä kertaa välierävaiheeseen edennyt Huittisten Huima. Toinen välieräsarja OKC:n ja Jokerien välillä oli nopeasti ohi, kun OKC löi Jokereille luun kurkkuun edeten finaaliin 3-0 otteluvoitoin. Tästä välieräpari tuskin on niin nopeasti ainakaan ohi. Olen ollut kyllä väärässä ennenkin. Ja useastikin.

04:48 1-0 Yan (Etelä, Trn) - Mokke riparoi Etelän toimittaman kiekon suoraan Yanille, jolla on helppo työ laittaa kiekko tyhjään maaliin.

Manhattanin komennuksessa mennään, mutta HuHulle on myös avautunut joitakin paikkoja.

00:12 2-0 Yan (Trn, Akon) - Trn vetäisee b-pisteeltä ja Yan käy jälleen kerran laittamassa roskat tyhjään koriin.
02:09 2-1 Winnik - Hienon hyökkäyksen päätteeksi Winnik ja LoiB pääsee puolittaiseen 2v1-tilanteeseen ja Winnik onnistuu kuin onnistuukin lopulta tykittämään kiekon vastustajan verkkoon.

HuHu pääsi tässä erässä vähän paremmin peliin mukaan vaikkakin otteissa on vielä nähtävissä jonkinasteista hermostuneisuutta. Manhattan edelleen ajajan paikalla.

04:37 2-2 Lucci (LoiB, LeeSweatt) - HuHu tasoittaa pelin aivan ottelun viimeisillä minuuteilla vähän samanlaisella maalilla kuin Yan aikaisemmin Trn:n b-pistevedosta.

HuHu painosti onnistuneesti ja tasoitusmaali vie tämän sarjan ensimmäisen ottelun jatkoajalle.

1.jatkoerä

manha saves: 0, poss: 51%
huhu saves: 0, poss: 48%

2. jatkoerä

04:50 2-3 LoiB (Lucci) - Lucci vapauttaa hienolla läpisyötöllään LoiBin puolittaiseen vapaa-ajoon ja LoiB ampuu kiekon etukulmasta sisään! HuHu voittaa ensimmäisen ottelun 2-3 toisessa jatkoerässä.

Manhattan aloitti vahvasti ja hallitsi peliä kaksi ensimmäistä erää. Loppua kohden pelistä kehkeytyi kuitenkin tasaväkinen kamppailu ja ratkaisu nähtiinkin vasta 2. jatkoerässä.

***LoiB - Ottelun ratkaisija. Pelasi lähes virheettömän pelin.
**Lucci - LoiBin aisapari toimi tässä pelissä HuHun pelin dynaamisena moottorina.