ManhattanManhattan 2 0 2
RomuluutRomuluut 3 3 2
ManhattanManhattan 55% 42% 44%
RomuluutRomuluut 44% 57% 55%
Puolivälierät ovat käynnissä ja erittäin kovatasoisessa sarjassa Manhattan sekä Romuluut ovat pelanneet jo kolme ottelua.
Otteluvoitot ovat 2-1 tässä pelissä kotijoukkueena pelaavalle Manhattanille - sarja on siis katkolla!
Oma veikkaus: 5-1

1.ERÄ

1.34 1-0 Yan (Trn)
Trn:lle pelataan kohtuupaikka b-pisteiden väliin ja maalivahti torjuu tulisen vedon vaivalloisesti. Yan ehtii ripariin, jonka maalivahti torjuu vielä ollessaan maissa, mutta lopulta kiekko ylittää maaliviivan kirvelevästi Romuluiden kannalta.

4.28 pati laukoo vaikeasta paikasta kipakasti etukulmaa kohden, mutta maalivahti venyttää patjansa eteen.

5.09 Romuluut pelaa wilzille lupaavan paikan viivalle. Spliff tekee maskia, mutta juuri kun wilz on laukomassa, tuomari puhaltaa pelin poikki maalivahdin alueelle olemisen vuoksi.

Hyvinkin tasainen ensimmäinen erä. Manhattan tuli kovaa erän alussa, mutta johtomaalin jälkeen Romuluut onnistui kyhäämään pari maalintekopaikkaa. Loistopaikkoja ei kuitenkaan nähty kummassakaan päässä.

2.ERÄ

1.47 Etelä laukoo keskiviivalta tulisesti maalia kohti, oisvoinu mennä

3.01 Romuluut hyökkää jo hieman riskillä, ja Manhattan pääsee 3v2-hyökkäykseen. Trn:lle pelataan vapaa paikka b-pisteelle, mutta vedon sijaan hyökkääjä yrittää harhautus+wristiä, joka kuihtuu kasaan.

5.05 Trn katkoo hyvin Nasun avauksen ja pääsee vetopaikkaan, mutta maalivahti torjuu.

5.13 2-0 Yan (Trn, Akon)
Manhattan onnistuu jälleen pysäyttämään vastustajansa hyökkäykseenlähdön, ja Trn lähettää vetopassin laidasta maalille ja löytää Yanin, joka kuljettaa tyhjiin.

Manhattan tekee erittäin hyvää työtä puolustuksessa niin omalla alueellaankin kuin jo hyökkäys- ja keskialueella. Romuluut joutuvat ottamaan riskejä ja maalintekopaikkoja siunaantuu kotijoukkueelle.

3.ERÄ

0.23 Spliff sulkee heti erän alusta.

0.54 3-0 Yan (Trn, Etelä)
Sarja alkaa olla taputeltu, kun Yan saa hyvän maalintekopaikan b-pisteiden väliin, eikä erehdy.

3.15 4-0 Yan
Trn alustaa hienosti maalintekopaikan b-pisteiden väliin Yanille, joka laukoo tolpan kautta sisään.

4.01 4-1 Nasu (pati, wilz)
Nasu laukoo kavennuksen takanurkkaan.

5.08 4-2 pati (wilz)
wilz syöttää patin vapaaksi maalin eteen ja rannarilla kiekko sisään.

5.40 5-2 Trn (Yan)
Trn laukoo vielä tarkasti naulan Romuluiden arkkuun.

Samalla Akon tekee tilaa pvh:lle 20 sekunniksi.

Ansaittu sarjavoitto Manhattanille. Joukkue jatkaa välieriin Romuluiden aloittaessa kesäloman.