Tuomari: jew
Lisätty: 02.03.2017 00:39

Kommentit (12)

Lupaschuk, 02.03.2017 00:40
1. erä - 0.38 kekki koittaa laidasta, mokelta helppo koppi. - 0.54 Bisc pääsee b-pisteeltä koittamaan, ei uppoa. - 1.22 kekki vetää, mutta Bisc blokkaa ja kiekko menee hieman ohi maalivahdin. - 2.35 Reto ja poro pääsemässä 2v1, mutta Bogdan korjaa. - 0-1 Jebsu (Bisc, Bogdan) ajassa 3.14 Bisc vetää BK puolustajan kautta ja Jebsu tsippaa taaksepäin kiekon mennessä hieman onnekkaastikkin maaliin - 3.38 Retolla loistava paikka, mutta ei uppoa! - 4.03 BK loistava hyökkäys, kekillä paikka vetää pisteeltä, mutta jakaa Retolle jonka Pirut blokkaa. - 4.44 Retolla puolittainen läpäri, mutta kuti ei ole kovinkaan voimakas - 1-1 poro12 (Etelä, kekki) 5.19 Etelä avaa loistavasti porolle joka saa läpäristä narrattua moken kumoon ja rannarilla tyhjiin! Ensimmäinen erä 1-1. 2. erä. - 0.40 miktok karvaa komeasti ja on kuljettamassa etukulmaan, mutta ei aivan kursori ole oikeassa paikassa! - 2-1 Reto (etelä) 1.36 Reto saa napakan passin Etelältä ja pistää hyvältä paikalta puolittaisesta läpäristä 2-1 Brutalit johtoon - 2.11 Bisc laukoo läheltä, mutta mokke korjaa miktokin ollessa maskissa. - 3.25 Reto laukoo pienestä kulmasta jonka Pirut mokke koppaa varmasti. - 3.49 Brutaleilla hyvä vastahyökkäys, mutta poron passi jää liian kevyeksi ja Bogdan katkoo. - 5.10 Bisc harhauttelee itsensä vetopaikalle mutta lopulta lähtee epäonnekas rannari - 5.31 poro12 saa kuin varkain läpäripaikan ja Pirujen mokke heittää gamesaverin tähän paikkaan! - erä päättyy Brutalien pyöritykseen eikä laukausta nähdä 3.erä - Etelä voittaa aloituksen ja Pirut karvaa kiekon itselleen - 0.20 miktok koittaa röyhkeästi nousta maalille mutta Brutalit ottaa kiekon helposti. - 2.20 kiekko pyörii molemmissa päissä eikä maalipaikkoja tunnu löytyvän - 2.39 Jebsu ruokkii miktokin loistavaan paikkaan, mutta mokke on tällä kertaa parempi! - 3.19 Reto läpärissä ja mokke torjuu jälleen! - kaksi minuuttia aikaa, pirujen vaihtopenkille liittyy Holden - 4.33 Pirut ottaa maalivahdin pois - Pirut pyörittää vimmatusti ja maali on lähellä omaa 4.55 ajassa. - 40sek aikaa! - Holden puskee maalille, mutta ei!! Bogdan ottaa violentin. - 20 sekuntia, Pirut jatkuvasti pyörittää - 10 sekuntia, poro karvaa ja hänellä on vain vastustajan maali edessä, hän heittää tyhjistä ohi, mutta voitto tuli! BRUTAL KILLERS VOITTAA ENSIMMÄISEN KULTAMITALINSA, ONNEA!
Etelä, 02.03.2017 00:42
jees kiitti Piruille ja sairaan hyvä raportti Lupaschuk!!!
tättäpupu, 02.03.2017 00:46
joo, vieläku sais tietää miks sain kb huoneesta, eikai jebsu määrää vielä tuomaroinnin lisäks, ketä huoneessa saa olla
jew, 02.03.2017 00:47
enkö mä sulle sanonu ettei jaksa kattella lapsia siellä katsomossa? tottakai ongelmatapaukset koitetaan minimoida että pelaajat saa rauhan kentällä
jew, 02.03.2017 00:49
jos sulla olis joku muukin funktio tässä elämässä kun perseillä kiekko vitun teeveessä aikas kuluksi niin olisinhan mä sun antanu siellä olla
tättäpupu, 02.03.2017 00:49