Brutal KillersBrutal Killers 1 2 3
The PresidentsThe Presidents 1 1 1
Brutal KillersBrutal Killers 43% 49% 56%
The PresidentsThe Presidents 56% 50% 43%
Sarjan kolmas ottelu. BKlle sarja katkolla ensimmäistä kertaa ja Presidents tarvii kolme voittoa putkeen selvitäkseen finaalipeleihin, jossa vastassa odottaa Pirut.

Ottelusarjan aiemmat tulokset:
Brutal Killers - The Presidents 3-2
The Presidents - Brutal Killers 1-4

01.00 - molemmat joukkueet saaneet kertalleen hyökkäysvuoron ja molemmilla suuria ongelmia päästä hyökkäysalueelle.
02.00 - maalipaikoilla ei ole tässä erässä vielä mässäilty sillä sekä koti- että vierasjoukkueen maalivahdeilla on 0 torjuntaa ottelun tässä vaiheessa.
02.36 - ottelun ensimmäinen pelikatko, kun The Presidents ajautuu paitsioon.
03.00 - TPR 3vs2 hyökkäys tyrehtyy, kun iroo kuljettaa pelivälineen kulmaan.
03.40 - erän ensimmäinen veto lähtee skede8 lavasta viivalta ohi maalin.
03.50 - heti toisessa päässä poro12 pääsee ylemmältä aloituspisteeltä kokeilemaan. Rutiini torjunta Presidenttien maalivahdilta.
04.48 0-1 iroo (selänne10 Haverinen) - iroo laukoo suhteellisen kaukaa keskisektorilta ja maalivahti lyö imuriformia päälle.
05.59 Presidents laukoo vielä keskialueelta kohti maalia.

PERIOD OVER:
Saves 1-1
Poss 43-56
- Kiekollisesti Presidentsien erä selvästi, oikeastaan myös jokaisella osa-alueella. Koskikohan Brutalien suurin syömähammas Reto edes kiekkoon erässä?

00.15 - Reto koski kiekkoon.
00.50 - Haverinen pelaa tekopaikan iroolle ympyröiden väliin ja laukaus lähtee suoraan syötöstä. Tolpissa kilisee.
01.55 - Haverinen pitkän sooloilun jälkeen haki vanhanaikaista rannari-finisherillä. Killersin maalivahdilla ei ongelmia tämän kanssa.
03.20 - Brutal Killersien hyökkäykset tyrehtyvät jatkuvasti erittäin passiiviseen Presidentsien puolustusneliöön.
04.40 - iroo on goalie area
05.04 - offside by Brutal Killers

saves 2-1
poss 49-50
- Pelivälineen hallinta tasoittui mutta Brutal Killerssillä ei edelleenkään ole ollut minkään näköisiä vaaranpaikkoja lukuunottamatta poron ensimmäisen erän vetoa.

01.39 - Ei mitään erityisiä kenttätapahtumia. BK siirtynyt aggressiivisempaan pelitapaan.
02.22 - selänne10 pääsee vapaasti laukomaan pisteeltä. BK veska torjuu mutta sylkee kiekon eteensä. Etelä hoitaa irtopalat pois.
03.40 - kekki ottaa ison peiton Haverisen laukauksesta
05.20 - iroo pääsee nokikkain maalivahdin kanssa pienestä kulmasta. Tilannetta edelsi selänne10 loistava eteenpäin syöttö. Maalivahti koppaa rannelaukauksen.
05.50 1-1 poro12 (kekki Reto) - Ensin toisessa päässä selänne10 oli läpiajossa mutta laukoi kovaa ohi maalista. BK nappaa kiekon ja poro12 tasoittaa ottelun laadukkaalla laukauksella takakulmaan b-pisteeltä.

saves 3-1
poss 56-43
- En muista koskaan nähneeni noin puolustusvoittoista ottelua. Nyt on sekin nähty! Poro12 tasoitusmaali saattoi horjuttaa Presidentsien mielialaa sillä suora voitto oli niin lähellä.

Jatkoaika
0.33 - Haverinen (selänne10 iroo) - Ja puhuinpa paskaa. TPR ratkaisee ottelun heti jatkoajan alkuun ja sarja siirtyy neljänteen otteluun.
Tuomari: Spears
Lisätty: 26.02.2017 23:42