Tuomari: Lupaschuk
Lisätty: 13.11.2016 22:17

Kommentit (1)

Lupaschuk, 13.11.2016 22:17
1.erä 4.06 1-0 pati (stem, jlo) 2v1 josta stem syöttää patille joka tinttaa varmasti 1-0 4.38 2-0 stem (jlo, pati) pati heittää päätyyn, jlo ottaa kiekon ja suoraa passi stemille joka pistää pisteeltä sisään. 5.05 2-1 Saku (Holden, Ilja) Holden heitti maalille ja saku ykkösel alapeltii. 2.erä 0.40 3-1 pati (jlo, stem) patille aukee tyhjät pomppujen jälkeen mistä hän ei erehdy 4.21 3-2 Rodr (Saku, Holden) Rodr nousee komeasti keskelle ja tällää maalin 3.erä 0.46 3-3 Rodr (Ilja, Holden) Rodr komeasti kikkailee ja Sakun ollessa maskissa hieman heikko, mutta tarkka veto tasoittaa ottelun. 1.25 Holden (Rodr) Rodr syöttää, Holden lataa voimalla Raversin johtoon. 3.40 3-5 Holden (Saku, Ilja) katko keskellä josta one. 4.04 3-6 Holden (Saku, Rodr) Lopun alkua, läpäristä. 4.57 3-7 Holden (Saku) one. 4.59 4-7 Hayek (stem) 5.53 4-8 Saku (Holden RAVERS VOITTAA KULTAA SUPERRRRMAAN!