AvengersAvengers 52% 57% 55%
HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy 47% 42% 44%
1.erä

0:55 zuper pääsee vetämään keskeltä, mutta mokelta huippu torjunta.

2:01 Roikulla 2vs1 tilanne, mutta yritys jää lapaseksi ja jebsu kuljettaa mokelle.

3:00 molemmilta vahvaa keskus pelaamista.

3:34 illmac riistää kiekon b-pisteeltä,passaa hatille ja helppo työ pistää kiekko maaliin

4:20 Oikea jakaa viivalta sivuun hatille b-pisteelle,mutta harmittavasti ohi.

5:20 Roikut pyörittää lupaavasti. Kunnon veto jäi uupumaan harmittavasti.

5:52 Avelle 2vs1 set passaa ja hatti tekee.

Erä oli tasaista vääntöä molemmilta,vaikka Ave johtaakin 2-0. Ave käytti harvat paikat tehokkaasti.

2.erä

0:35 Roikku aloittaa kiekon hallinnalla ja Lupaschuk pääseeki maalin edessä ronkkimaan kiekkoa sisään muttei maaliin asti.

3:05 roikulle avautu puolittainen 3vs1 ja zuperi iskee tarkalla vedolla 2-1

3:20 zuperi tekee toisen, meni ohi, koska kirjoitin edellistä

3:35 nyt tulee maaleja tiuhaan tahtiin set laukoo aven jälleen johtoon.

4:20 kummankin joukkueen puolustus rakoilee pahasti hyviä paikkoja vapautuu molemmille.

4:50 Roikut sekoilee hieman omassa päässä ja illmac riistää kiekon ja ajaa helposti maalille maalintekoon.

Ensimmäinen erä oli molemmilta hyvää puolustusta. Samaa jatkumoa toiseen erään, mutta sitten sattui musta hetki molemmille joukkuille ja nähtiin 4 maalia toisessa erässä.

3:erä alkaimaisillaan ja kysymys kuuluu, kummalla joukkueella pysyy homma hanskassa?

uatu kentälle.Snidi vaihtoon kannustamaan!

00:25 roikulla hyvä paikka maalin edestä mutta veto jää laihaksi

1:15 roikkujen puolustus raikoilee ja seti:llä helppo työ laukoa keskeltä takakulmaan .

2:15 Lupaschukilta hyvä avaus zuperille mutta paitsio.Siitä olisi nuorukainen päässyt vetämään hyvältä paikalta.

3:00 roikut hallitsee kentän tapahtumia Ave joutunut puolustus kannalle.

4:01 zuper passaa Jebsulle ja tarkka veto maalin perukoille.

4:20 Roikut saivat uuden vaihteen päälle ja jatkavat hyvää pyörittämistä.

4:40 Ave yrittää jäädyttää peliä hitailla lähdöillä

5:39 roikut pelaa hyvän paikan maalinedustalle, kiekko käy maaliviivalla. Niin lähellä mutta silti liian kaukana.
Tuomari: Sydis
Lisätty: 09.10.2016 23:19