NightmareNightmare 2 2 2
PePoPePo 4 2 2
NightmareNightmare 57% 52% 36%
PePoPePo 42% 47% 63%

Kauden 2/16 kolmas finaaliottelu. Ottelusarja on PePon hyväksi 2-0 ja mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla. Uusilla sivuilla ei ole vielä kaikki tilastot mutta mikäli oikein muistan niin PePolla on mahdollisuus ottaa viides mestaruus peräkkäin. Onko Nightmaresta kultajunan pysäyttäjäksi?

Ottelu käynnistyy Nightmaren aggressiivisella hyökkäyksellä ja jo 25sekunnin kohdalla kekli pääsee testaamaan PePon maalivahdin taitoja. Tälläkertaa veskari vetää pidemmän korren. Tämän hyökkäyksen jälkeen peli jumittuu keskialueelle mutta Nightmare on silti reippaasti enemmän kiekossa kiinni PePon puolustaessa. Toisen pelin 8-1 turpasaunaa ei haluta uusia.

Noin kolmen minuutin kohdalla PePo saa käytännössä ensimmäisen organisoidun hyökkäyksen kohti Nightmaren maalia. Naappi yrittää keskittää miktokille mutta Etelä saa puutavaransa väliin. Tästä kääntyy välittömästi Maren vastahyökkäys. Jebsu pelaa kiekon Retolle joka laukoo välittömästi pelivälineen kohti maalia, maalivahti torjuu mutta kekli on lyömässä karoja sisään.

1-0 kekli (Reto Jebsu)

Tällähetkellä PePo on vähän hätää kärsimässä sillä Nightmare voittaa jokaisen kaksinkamppailutilanteen. Jebsu pelaa hyökkäysalueen keskeltä keklille laitaan kohti pisteeltä vetoa mutta ennenkuin laukaus kerkeää lähtemäänkään - häneltä katkeaa netti, totesi Reto. Tilalle loppuerän ajaksi hyökkää Darp tuuraamaan.
Ensimmäinen erä on paketoitu tilastoin:

Saves: 2-4
Poss 57% - 42%

Toinen erä alkaa sähäkästi PePon kannalta, puoliminuuttia erää pelattu ja Nightmaren maalivahti sylkee vaarallisesti miktokin vedon eteensä. Rähinä maalilla aiheuttaa violentin ja peli pysyy toistaikseksi 1-0 tilanteessa. Minuutti tästä tilanteesta ja PePo tulee 3vs2 hyökkäyksellä. Kiekko pelataan harille joka onkin yllättäen nokikkain maalivahdin kanssa. Ei siltikään heilu. Peli aukeaa nyt molemmilta joukkueilta ja enään ei tyydytä puolusteleen sillä nyt tulee maalipaikkoja ovista sekä ikkunoista. Reto yrittää jälleen mutta tällä kertaa hieman kauempaa mutta ei uppoa sisään ja välittömästi kiekko meneekin jo toisessa päässä Joskan lavassa, joka tasoittaa pelin yhteen yhteen aloituspisteeltä laukoen takakulmaan.

1-1 Joska (miktok)

Ottelussa on 85 käyttäjää katsomassa peliä. Pelin tempo hidastui selvästi Joskan tasoitusmaalin jälkeen ja hyökkäykset olivat lähinnä pyörimistä laidoissa maalintekopaikkaa hakien.

Saves: 2-2
Poss: 52%-47%

2-1 kekli (Reto)

Erän alku meni osittain ohi mutta joltain keskisektorilta kekli pääsee täräyttämään maren uudelleen johtoon. Noin ajassa 13:30 Joska ja miktok ovat selvässä 2vs1 hyökkäyksessä mutta Joskan veto jää suoraan maalivahdin logoon ja Jebsu pääsee karkaamaan läpiajoon. En tiedä mitä ihmettä Jebsu yritti mutta jotenkin hän onnistui kadottamaan kiekon ja sitten olikin PePon puolustus jo välissä. Erää on jäljellä enää 2minuuttia tilanteessa ja katsomo odottaa, että milloin PePo ottaa maalivahdin pois ja lähtee hakemaan ylivoimalla tasoitusta. Nightmare kuitenkin hallitsee pelivälinettä kunnes Reto vaan tyytyy laittamaan kiekon päätyyn ja PePo saa kiekon. Ajassa 17:20 lähtee PePon kassari pois ja migi tulee askiin. Nightmare purkaa kiekon ja kelloon jää 30sekuntia. PePo voittaa tärkeän hyökkäyspään aloituksen ja kuvio on valmis. Kiekko liikkuu nopeasti laidoilla ja maalille on rakennettu maskia. NYT astuu Joska esiin ja laukoo kiekon suhteellisen kaukaa etupömpeliin kun peliaikaa on jäljellä vain kuusi sekuntia!!

2-2 Joska (miktok hari)

Saves: 2-2
Poss: 36% - 63%

Jatkoerä:
Nyt mennäänkin sitten kerrasta poikki menetelmällä, mikäli jatkoerän ensimmäisen maalin iskee PePo niin finaalit on taputeltu ja jos Nightmare onnistuu tekemään pussukan niin ottelusarja jatkuu neljänteen peliin. Kyllähän te tiiätte.

Erittäin passiivista peliä molemmilta joukkueilta tällähetkellä. Hyökkääjien on mahdottomuus ainakin keskeltä yrittää päästä hyville maalintekosektoreille, sillä omin silmin on melkoinen muuri siniviivalla odottamassa. Ja juuri kun pääsin asiasta mainitsemasta niin Reto pääsee juuri keskikaistalta vetämään ja kiekko löytää osoitteensa!!

3-2 Reto (Etela Jebsu)
Tuomari: Spears
Lisätty: 05.06.2016 22:57