02:22 0-1 Sorokin (Kalle - Defender)
03:52 1-1 D'Argo (Tiedotus)
04:51 1-2 Kalle (Filppula, Defender)
05:51 2-2 Tiedotus (zonk, tonsta)

Pelistä oli jo kaikki jännittyneisyys jo tipotiessään, ja karsintoja pelataan rennolla asenteella, kenties hieman liiankin rennost?i Sillä ensimmäisessä erässä nähtiin yhteensä jo 4 maalia.
Erä alkaa hienoisella Voodoon pyörityksellä, josta hyvän myllyn päätteeksi kiekko toimitetaan maalille ja KLOPS! tolppaanhan se kolahti. Tästä tolppavedon jälkimainingeista Roikkujen Kalle kaivaa Defenderin kanssa kiekon omille ja laittaa pystyyn Sorokkinille täyteen vauhtiin, joka vuoren varmasti upottaa pikkumusta verkon perukoille.
Roikkujen maalin jälkeen Voodoo koitti kovasti nollata tilannetta ja onnistuukin tässä ihan hyvin, mistä palkintona maukas tasoitusmaali, lähes tulkoon suoraan alotuksen jälkeisestä syötöstä.
Roikkujen toinen maali on kuin kopio ensimmäisestä Voodoo tolppa -> puolustus on nostanut linjaansa Kalle puolittain läpi ja kuinkas ollakkaan, verkot ovat aivan töttöröllä. Tasoitusmaalia ei yleisö joudu kauaa odottamaan, vaan Voodoon pitkäaikeinen pelaaja, lähes kasvatti Tiedotus rankaisee Roikkujen nukkuvaa maalivahtia muutaman pelaajan läpi uskomattomalla tuur.. viimeistelytaidolla!

2. erä

Toinen erä oli kuin vastakohta ensimmäiselle erälle, erätauolla oli ilmeisesti toisen taktiikka puitu läpi, hörpätty suullinen urheilujuomaa ja ladattu ääretön keskittyminen toiseen erään.
Tuloksena tästä oli epäyleisöystävällinen "0-0" -erä, jota kuvaa hyvin lause "Tarkkaa kiekottelua."

3. erä

04:21 2-3 Filppula (Defender, zonza)

Paineet alkavat kasaantua puolin ja toisin. Molemmat haluavat voittaa, kumpikaan ei halua hävitä. Erän alku tunnustellaan peliä ja luodaan hieman kehnoja maalintekotilanteita kunnes, D'Argolle tarjotaan ratkaisijan roolia, kun tämä pääsee hienoon nousuun, mutta köyhin tuloksin. Tämän enempää ei Voodoon eränalusta ei ole sanottavaa sillä, se oli aivan täysin Roikkujen. Voodoo pysyi pystyssä ainoastaan vireessä olleen maalivahtinsa ansiosta. Kunnes viimein Roikuille tarjoutuu paikka ratkaista peli, tai ainakin ottaa selvä yliote; Filppula on täysin yksinläpi. Hän sijoittaa kursorinsa maalin ylänurkkaan, lataa vedon ja nostaa lähes jo kotona kädet ilmaan ja tuulettaa maalia, MUTTA. Voodoon ilmiömäinen maalivahti nollaa Filppulan yrityksen uskomattomalla venymisellään. Tästä sisuuntuneen Filppula pyörii ja hyörii, taklaa ja karvaa Voodoon alueella. Tämä palkitaan kiekonriistolla ja siitä muutamalla nopealla kiekonsiirrolla Filppula pelaa itselleen uuden maalipaikan ja nyt hänen oli hänen vuoronsa vetää pidempi korsi.
Kuten arvata saattaa johomaalin myötä Roikkujen peli laski rutosti alaspäin ja Voodoo piti kiekkoa hyökkäysalueella. Muutamia hyviä maalipaikkojakin luotiin lopussa, mutta se ei auttanut. Roikut saivat vielä ilmaisen onen - minkä jouko kuitenkin hylkäsi, ja niin peli päättyi 2-3. Onnea Roikuille.