CaribbeanCaribbean 53% 42% 44%
Double It vs Caribbean

Tunde:D:D:D:D:D
toiki rapsaa kts<3:D

Luvassa pronssiottelu ja ottelusta odotetaan tasaista veikkaan, että Double It tulee kuitenkin kovemmalla jalalla ja ottaa pronssin talteen.

1. Erä.

(1:42) Arca koittaa vetästä takakulmaa, ohi niukasti.

(3:00) Raiq kokeilee viivasta, mutta selkeästi ohi takaplekseihin.

(3:57) Zuper pääsee etenemään vapaasti, hidastelee kuitenkin vähän ja Muuri blokkaa vedon.

(4:20) Tepih vetää maalin eestä ja AwU blokkaa

(4:27) Set on goalie area

(5:11) Muuri avaa Arcalle, ja divakesoo maalille, mutta kiekko niukasti mokelle.

1. Erä päättyy.

Tiukkaa peliä, Double IT:llä pari vaarallista paikkaa, mutta Caribbeanin puolustus kesti.
Ottelu etenee odotetusti ja voi päättyä miten tahansa.

2. erä.

(0.33) Nopea alku erään, kun Arca ja chande ottaa syöttöpinnat, kun tepih laukoo viikseltä kiekon etukulmaan ja peli on 1-0!

(2:33) Zuper laukoo beeltä, ja mokke koppaa.

(3:11) Muuri ja Arca ottaa syöttöpinnat, kun Chande laukoo eka pakin jalkoihin ja pistää riparista varmasti takakulmaan häkin ja peli on jo turvallisempi 2-0!

(3:32) Lopun alkua! Arca ja tepih ottaa syöttöpinnat, kun Muuri tekasee (liian nopee ei kerinny edes näkemää)

(4:04) chande syöttää ja Arca tekee, selkäranka on murtunut lopullisesti.

(5:04) Caribbeanilla vaikeuksia päästä hyökkäämään, kun Double It puolustaa hyvin.

(5:30) Doublen moke pomputtaa eteen, ja maiq on päästä tekemään kavennuksen!
Kiekko kuitenkin korjataan doublen maalinedestä pois.

2. Erä päättyy.

Double It oli selkeästi paremmalla jalalla tässä erässä ja Caribbean oli pahoissa vaikeuksissa, ja viimeiseen erään lähdettäessä neljän maalinero tuntuu olevan liian iso vuori kiivetä, kun vastassa on niinkin kurinalainen joukkue, kuin Double IT.

3. Erä.

(0:00) Set kentälle ja Arca vaihtoon

(0.00) Flock kentälle ja zuper vaihtoon

(0:55) Chande on päästä tekemään tuhojaan, mutta moke ottaa loistavan torjunnan, kun
chande koitti vetää takakulmaan!

(1:44) Muuri pelaa setille, divakesoa ja chande ohjaa kiekon reppuun ja peli 5-0

(2:43) Pientä lohtua Caribbeanille, kun maiq vetää etukulmasta ja moke liruttaa sisään.

(2:52) Zuper koittaa ottaa mokea pois, mutta moke palaa nopeasti maalille.

(3:41) Raiq ja flock ottaa syöttöpinnat ja AwU kaventaa.

(3:59) Raiq vetää beeltä, muuri blokkaa.

(4:09) Caribbean pullaa jälleen ja nyt zuper kentällä!

(4:39) raiq vaihtoon ja moke takas.

(5:04) Chande syöttää ja set tekee onesta.

3. Erä päättyy.

Ottelun kolmannessa erässä oli enemmän ja vähemmän lätkimistä vaan, sillä double it oli selkeässä johdossa, caribbean sai kuitenkin muutaman maalin tehtyä ja tästä on hyvä lähteä ensi kaudelle! Double It:lle pronssia, joka on tyhjää parempi, vaikka tavoitteet taisi olla vieläkin korkeammalla, mutta pronssista on hyvä jatkaa!

Ottelun tähdistö:

*** Chande oli peli päällä, jotka tehotkin jo osoittavat
** Tepih Varmaa suorittamista, eikä mitään moitittavaa
* Muuri Tuttua suorittamista, ei antanut vastustajalle mahdollisuuksia rokottaa.
Tuomari: Tunde
Lisätty: 29.02.2016 22:14