CaribbeanCaribbean 2 7 3
Siniviiva HTSiniviiva HT 1 1 6
CaribbeanCaribbean 52% 48% 55%
Siniviiva HTSiniviiva HT 47% 51% 44%
Luvassa maanantai-illan kohokohta kun Caribbean ottaa kotona vastaansa Siniviiva Hockey Teamin. Tuomari ottaa huikan vihreää teetä kupistaan ja keskittyy tiukasti tulevaan.

Peliä edeltävä kysymys siniviivan zibbiltä:
Caribbeanilla kova voittoputki menossa, millä aseilla tulette estämään sen jatkumisen?
vastaus: iha rutiini pelillä, dominoidaa kiekolla ja venytetää verkkoo mahollisimman useesti.

0:58-1:54 awu lag, flock kentälle ajassa 1:54
[b]5:24 Kaner (zibbi, Todd)[/b] Kaner pääsee tykittämään vapaasti kiekon takanurkkaan

siniviivalla kova ote pelistä, caribbean hädissä erän alusta asti. monia hyviä paikkoja, zibbillä oli jopa mahdollisuus laittaa kiekko tyhjiin neljän minuutin kohdalla

[b]3. ERÄ[/b]
4:11 raiq tykittää siniviivalta yläriman kautta maaliin, kiekko käy maalissa mutta ei hyväksytä!
[b]:49 Flock (maiq, zuper)[/b] Flock laukoo kiekon jäätä pitkin veskarin längeistä sisään!
[b]5:56 Todd (Kaner, zibbi)[/b] zibbi avaa 2v1 tilanteen, kaner siirtää toddille joka laukoo kiekon sisään

erän alussa näytti että siniviiva jatkaa rummutusta, mutta caribbean sai otteen pelistä ja anto kovaa painetta loppuminuuteilla. lopussa haettiin voittomaalia innokkaasti ja siniviiva pääsi rankaisemaan vastahyökkäyksestä viimeisillä sekunneilla