Mensa Club FinlandMensa Club Finland 3 2 3
CaribbeanCaribbean 48% 55% 46%
Mensa Club FinlandMensa Club Finland 51% 44% 53%
25.1.2016 Ihana ilta liittyä seuraamaan jännittävää divarimittelöä, jossa vastakkain Caribbean - Mensa Club Finland.

Ennakkoon Caribbean lähtee otteluun lievänä suosikkina, johtuen pitkälti raiq:n viimeaikaisista otteista. Kiekollisena aivan järisyttävään vireeseen yltänyt hyökkääjä on ehdottomasti kiekon parhaimpia syöttömasiinoita ja pystyy luomaan omille lähes liukuhihnalta maalipaikkoja.

Mensan vire ei ole allekirjoittaneen tiedossa, luultavasti perusvarmaa läpsyttelyä ja toivotaan parasta.

Avausnelikkoon kotijoukkueelta luistelee, Awu - raiq - zuper - Dream. Varamies: maiq:D

Vierasjoukkueen kokoonpano, Septic - Samila - peak - Vesa - Dumpe.

Avauskokoonpanoja kuulluttaessa, vierasjoukkueen kannattajat psyykkaavat kovaäänisesti kotijoukkueen nuorinta tähtihankintaa zuperia. Kotijoukkueen kapteeni raiq nousee tässä vaiheessa esiin ja väläyttää rasistikorttia kätellessään tuomareita ja vieraiden kapteenia, näyttäisi siltä että Mensan porukka ottaa henkisen yliotteen heti kättelyssä.

1.ERÄ

00:00 Dream luistelee jääsuojien kanssa jäälle, terät poikki eikä varaluistimia ole. Hän lähtee siwasta ostamaan uusia ja siksi ottelu viivästyy Caribbeanin tyyliin 30minuuttia.

00:25 Samilan maila hajoaa
03:14 zuper (maiq) 1-0
04:10 maiq läissäyttää toloppaan
05:43 maiq tekee, ylähannuun sijoittaa 2-0

Vauhdikasta kiekkoilua ja vaarallisia paikkoja molemmissa päissä, numerot voisivat olla päinvastaisetkin.

2.ERÄ

00:10 Mensan ensimmäinen rutistus maalille, joko ryhtiliike tapahtuisi?
02:31 On aueta hyvä paikka peakille, Awu pääsee mailoineen väliin
03:20 Dumpe missaa maalipaikan, ränni laulaa
04:59 raiq puskee etukulmaan vaikka olisi voinut lämätä
05:10 vastapäässä Dumpe pääsee jälleen laukomaan, ei vieläkään osu.
05:20 Awu petaa, mutta maiq ampuu kolme metriä ohi, nyt tapahtuu kentällä

Huh, hieman tylsä erä heräsi henkiin viimisillä minuuteilla. Tästä on hyvä jatkaa kolmanteen ja ratkaisevaan!

3.ERÄ

00:20 maiq ampuu kohti takakulmaa, hyvä veto patjoihin, mutta Septic purkaa kiekon ensimmäisenä
01:15 maiq on ensimmäisenä riparissa ja sijoittaa kylmänviileästi keskelle keksintöä 3-0
04:26 ai ai ai, Samila ja veljet sähläävät kiekon maaliviivalta vielä ulos, ehkä siinä oli pelinkuva heidän osaltaan, tänään ei onnistu mikään
05:47 raiq kolaa maalivahdin, joukkotappelu on valmis, Samila lyö siellä zuperia ja raiqulia samaan aikaan oikealla ja vasemmalla, ottelurangaistuksia luvassa monelle pelaajalle tästä tempauksesta

THE END 3-0 Beans onnistui tappamaan viimeistään kolmannen maalin jälkeen täysin Mensan pyristelyt

Illan tähdistö,

KOLMETÄHTEÄ..... AWU - Nollapelin pakittaminen on aina hieno ja palkittava suoritus

KAKSITÄHTEÄ..... zuper - Keskittyi hyvin pelaamiseen ja oli vaarallinen joka osa-alueella, ei antanut alun häirinnän vaikuttaa tekemiseen

YKSITÄHTI....... Dumpe - Ainoa joka vierasjoukkueelta yritti luoda jotain kentällä, pääsi myös itse paikoille.
Tuomari: papakekki
Lisätty: 25.01.2016 23:12