HC PlayboysHC Playboys - Ajax AmsterdamAjax Amsterdam 0-2

Kesis 0+0=0
Madonna46 1+0=1
Masse 1+0=1

1.erä

Finaalia lähdettiin pelaamaan harvinaisen peelottomaan aikaan Supermania lukuunottamatta. Yleisöä kerääntyi paikalle kohtalaisesti jo alkuminuuteilla. Itse peli alkoi kuitenkin tasaisissa merkeissä. Ensimmäinen vaarallinen tilanne syntyi, kun Beckham pääsi laukomaan keskeltä vapaasti puolustajien välistä. Maalivahti otti, ja heti vastahyökkäyksestä sama tilanne toiseen päätyyn - maalivahti parempana tälläkin kertaa. Ensimmäinen maali syntyi, kun Ajax sai hyvän paineen vastustajan päätyyn. Pari syöttöä vetosektorilla, mies maskissa ja Madonnan veto maaliin. PBllä oli enemmän maalipaikkoja, mutta vain Ajax sai kiekon maaliin. Näin tauolle.

4:26 0-1 Madonna46 (D.Beckham)

2.erä

Toisessa erässä peli jatkui samoissa merkeissä. Kiekkoa pyöriteltiin vain keskialueella ja kulmissa, kunnes ajassa 2.36 botto oli puolittain läpi. Veto suuntautui kuitenkin lähemmäs kulmaa kuin maalia (myöhemmin epäonnen ritarimme pisti tilanteen lagin piikkiin). Tilannetta seurasi PBn hyvä painostus, mutta maalia ei syntynyt. Erä pelattiin maalittomana loppuun asti. PBllä jälleen omat mahdollisuutensa, mutta kiekkoa ei vain saatu sisään.

maaliton

3.erä

Kolmanteen erään lähdettiin siis Ajaxin johtaessa sitkeästi 0-1. PBn takaa-ajo jatkui heti erän alkuun hyvällä pyörityksellä, mutta hyvästä paikasta lähtenyt veto suuntautui jälleen ohi maalin. Myöhemmin botolle avautui jälleen loistava maalintekopaikka, mutta maalivahti otti vedon. Myös toisessa päässä tapahtui - Masse pääsi vetämään, mutta porukkaa roikkui peräsimessä sen verran, että vedosta ei tullut kunnollista. PB aloitti sulkemisen ajassa 3.22. Ajaxin puolustus piti tiukasti pintansa, kuten se oli koko pelin ajan tehnyt. Loppujen lopuksi Ajax selvisi muutamaa vaarallista laukausta lukuunottamatta ilman hätää. Loppusekunnit pelattiin PBn päässä, ja surffailun päätteeksi Masse tälläsi Beckhamin syötöstä onen sisään.

0-2 Masse (D.Beckham)

PBllä oli maalintekopaikkansa. Muutama sisään ja peli olisi ollut tyystin erinäköinen. Peli oli kuitenkin tasainen ja samaa on odotettavissa myös tulevilta kamppailuilta.