Mensa Club FinlandMensa Club Finland 0 1 2
ClownsClowns 58% 48% 39%
Mensa Club FinlandMensa Club Finland 41% 51% 60%
Keskiviikkoillan Divarikamppailussa yhteen ottavat runkosarjakolmonen Clowns ja -kutonen Mensa Club Finland.
Molemmat joukkueet kärvistelevät kolmen ottelun tappioputkessa - kumpi joukkueista pystyy kääntämään kurssin takaisin alkukauden vireeseen?
Ennakkoasetelmissa vierasjoukkue Mensa Club Finland on vahvempi joukkue. Luvassa on kuitenkin varmasti vähämaalinen ja tasaväkinen kamppailu, joka kääntyy kokemuksen avulla vierasjoukkueelle - oma veikkaukseni onkin 1-2-vierasvoitto.

1.ERÄ

3:50 1-0 speak (Bastian, huge)
Ottelun alku on mennyt vierasjoukkueen hallitessa peliä, mutta pieni nukahdus kostautuu. Vastahyökkäyksestä Bastian jakaa laidasta keskeltä nousevalle speakille, joka täräyttää puolittaisesta läpiajosta limpun tarkasti takanurkkaan.

5:18 Chloe karvaa rohkeasti hyökkäyssiniviivalla kiekon omalle hyökkääjälle, 2vs1-tilanteessa suora laukaus ei tuo tulosta.

Ottelun ensimmäinen erä oli näennäisesti MCF:n hallintaa, mutta varsinaisille maalipaikoille ei vierasjoukkue päässyt. Clowns puolusti tarkasti ja iski erän ainoasta paikastaan tärkeän 1-0-johto-osuman.

2.ERÄ

2:53 peak tekee vetoharhautuksella tilaa laukaukselle, mutta kuti on harvinaisen tehoton. Maalintekijä on ollut tähän asti yllättävän vaisu.

4:20 Vesalla todella hyvä maalintekopaikka maalin edessä, mutta maalivahti koppaa loistavasti kovan laukauksen.

5:35 Tällä kertaa Nico pääsee yrittämään vapaasti, mutta laukaus on kehno.

5:54 2-0 huge (Bastian)
Bastian nousee laidasta ja lähettää vetopassin maalille, joka napsahtaa tarkasti hugelle, jolla on helppo työ kuljettaa kiekko verkkoihin.

Toisessa erässä kotijoukkue Clownsilla oli suuria vaikeuksia päästä keskialueen yli - Mensa Club riisti kiekkoa hyvällä prosentilla, mutta työskentely hyökkäyspäässä oli kurjaa. Clowns jatkoi tarkkaa puolustustyöskentelyään, mutta erän loppupuolella vierasjoukkueelle siunaantui muutama hyvä maalintekopaikka.
Vierasjoukkueen maalivahti tilastoi itselleen ottelun ensimmäisen torjuntansa toisen erän loppupuolella torjuen keskialueelta lähteneen vedon eteensä. Clowns iski ottelun toisesta, hieman puolittaisesta paikastaan pelin jo 2-0:aan sysäten Mensat vaikeaan tilanteeseen ennen kolmatta erää.

3.ERÄ

2:22 Vesa pääsee ripariin ensimmäisenä, edessä on täysin tyhjä maali, mutta nopea ratkaisu kolahtaa tolppaan.

3:39 Mensojen laukaisutarkkuus on ollut tässä pelissä karmaisevan huonoa; jälleen yksi kuti hyvältä sektorilta paukuttaa takapleksejä.

4:09 Tällä kertaa Vesa laukoo vapaasta maalintekopaikasta päin maalivahtia.

5:26 Mensa Club Finland yrittää kavennusta ilman maalivahtia, Samila luistelee jäälle.

5:46 Hutisyöttö Samilalta on kostautua omaan päähän, mutta peak onnistuu takakarvaamaan kiekon takaisin.

6:00 Ottelu päättyy lukemiin 2-0.

Koko ottelu oli näennäistä vierasjoukkueen hallintaa, mutta keskiviikkoillan pisteet jäävät Clownsille hyvän puolustuksen ja nopeiden, onnistuneiden vastahyökkäysten turvin.
Mensa Club Finland onnistui hyvin tyrehdyttämään useimmat vastustajansa hyökkäykseenlähdöt, mutta itse maalinteko oli tänään huonolla tasolla.
Näin ollen Clowns laittoi pisteen tappioputkelleen, kun Mensa Club Finland lähtee hakemaan seuraavasta ottelustaan parempia tuloksia.