H.C.A.PH.C.A.P - UnforgivenUnforgiven 4-5

Delpiero 0+1=1
Hentui 1+1=2
huuhkaja 0+4=4
Sipuli 4+0=4

Ottelu näytti alkavan HCAPin painostuksella. Verkko kuitenkin heilahti toisessa päässä kahdesti lyhyessä ajassa, molemmilla kerroilla maalintekijänä Sipuli. Vastapuoli ei kuitenkaan lannistunut maaleista, vaan prässäsi seuraavien minuuttien aikana vahvasti FO:n alueella. Kiekko ja liike tuntuivat kuitenkin jäävän kulmiin, eikä varsinaisia maalipaikkoja syntynytkään.
Ajassa 5.21 FO pääsi pitämään kiekkoa hyökkäysalueella, jälleen kiekko Sipulille ja kiekko maaliin kolmannen kerran. Kaikkea muuta kuin ottelusta kaiken kertova tilanne tulostaululle, mutta FO käytti paikkansa tehokkaasti.

0.30 1-0 Sipuli (Delpiero, huuhkaja)
0.49 2-0 Sipuli (Hentui, huuhkaja)
5.21 3-0 Sipuli

Toinen erä alkoi HCAPin nousun merkeissä, kun kiekko saatiin vihdoin maaliin. Hiukan helposti sisään menneen kiekon ampui Hudler. Painopiste pysyi samassa päädyssä kuin ensimmäisessä erässä, tällä kertaa hiukan paremmalla menestyksellä. Ensimmäisen parin minuutin aikana kiekko saatiin monta kertaa vaarallisesti maalille, mutta sisään asti ei vielä pomppinut.
Pelin edetessä kiekko alkoi pyöriä tasaisemmin molemmissa päädyissä. Toisen erän aikana tilanne muuttui ensin 4-1:n Hentuin tehdessä maalin, ja heti perään Majic kavensi 4-2:n. Näissä lukemissa toinen erä päättyi, ja HCAPilla parin maalin takaa-ajo viimeiseen erään.

3-1 0.31 Hudler (Majic)
4-1 ?.?? Hentui (huuhkaja)
4-2 3.49 Majic (Maigo)

Viimeinen erä alkoi, kuten aikaisemmatkin erät, HCAPn hurjalla maalinhaulla. Rynnistys palkittiin ajassa 1.59, kun FO:n puolustajat menettivät kiekon ja Maigo pääsi sutaisemaan luvuiksi helposti hitsikokkimaiset 4-3-lukemat taululle.
HCAP ei lopettanut tähän, vaan tuli vajaata minuuttia myöhemmin tasoihin 2vs1-ylivoimahyökkäyksestä. Maigon kylmä ratkaisu upposi perinteisesti takakulmaan.
Tasoitusmaalin jälkeen FO tuli päälle kuin yleinen syyttäjä, muttei onnistunut maalinteossa. Hyviä paikkoja luotiin myös toisessa päässä, ilman tulosta. Ajassa 4.53 jööran tuli vahvasti maalintekosektorille ja vetokin lähti maalille asti, mutta tolppa kolisi ja FO säästyi takaiskulta. Tilannetta seuranneesta vastahyökkäyksestä FO:lle avautui loistava paikka maalin eteen, mutta maalivahti vangitsi kiekon. Lukemissa 4-4 jatkoajalle.

1.59 4-3 Maigo (Hudler)
2.53 4-4 Maigo (Majic)

1.jatkoerä

Jatkoaika alkoi tasaisissa merkeissä. Vaarallisin tilanen syntyi, kun Maigo pääsi kahden minuutin pelin jälkeen 1vs1-tilanteessa vapaasti laukomaan, mutta tolppa pelasti FOn jälleen. Jatkoerän edetessä HCAP loi hyviä tilanteita ja painetta maalille, mutta kiekko ei vain painunut reppuun asti, ei edes runkuttamalla. Ei maaleja, tästä lähdettiin toiseen jatkoerään.

(maaliton)

2. jatkoerä

Ottelun ratkaisu tuli toisen jatkoerän loppupuolella - huuhkaja ja Sipuli pelasivat maalille päin, ja hässäkän seurauksena Sipuli onnistui tykittämään kiekon ohi jäätyneen maalivahdin.

4:10 5-4 Sipuli (huuhkaja)

Kokonaisuudessaan FO ansaitsi voittonsa hyvällä puolustuspelillä ja varmalla viimeistelyllä. HCAP tuli kovaa päälle ja sillä oli ehkäpä enemmän avaimia ottelun ratkaisuun. Hatunnosto molemmille joukkueille tiukasta matsista.
Tuomari: Tenkrat
Lisätty: 11.04.2006 23:05