Jackal 0+1=1
Koala 1+1=2
lasse89 0+2=2
Ookke 2+0=2

Ajax voitti ensimmäisen kohtaamisen ja VZEM halusikin tasoittaa sarjan jo heti toisessa kohtaamisessa (Bror-Erik Wallenius)

Ensimmäinen erä sai heti myrskyisän alun kun 89:n lasse napauttaa hyvän syötön Ookkelle viivalla ja tämä pamauttaa kauhean lämärin bobolta lainatulla mailalla - Ylänurkassa helähtää 0-1 kun alle minuutti pelattu.

Ensimmäinen erä ja 3 minuuttia pelattu. Ajax pyörittäny jo hyvän aikaa ja Cassidylle tarjoutuu parhaat maalinteko paikat, mutta kiekko ei löydä tietään läpi Völlig puolustuksen.

Vähän myöhemmin kiekko Ajaxin päädyssä. Völlig hyökkäs pääsee varkain riistämään kiekon Ajaxin pakkiraukalta ja Ookke pääsee jälleen latailemaan bobon mailalla ja 0-2 pahamtaa taululle.

Peli jatkui tasaisena ja on Völlig hyökkäyksen vuoro. Hyvää syöttelyä keskialueella ja hyökkäypäässä ja pienestä kulmasta avautuu vetopaikka Koalalle. Eucalyptus huulessa Koala sihtaa tarkasti kiekon tolpan kautta sisään ja ottelu näytti ratkenneelta - 0-3 jo peli.

Siirryttiin toiseen erään jännittämään selviääkö Ajax tukalasta tilanteesta. 3 minuutin kohdalla pääse Masse yrittämään. Völläripakit näpynäpyttää kiekon vain hieman yli oman maalin! Ajax jatkoi pyöritystä vielä ja Massen hyvä lätty vain vähän yli D.Beckhamin lapikkaan.

Völlärit pääsee iskemään tiukalla 2vs1 vastahyökkäyksellä kun Madonnan karvausyritys epäonnistuu. Starchild ei kuitenkaan onnistu maalinteossa ja Ajax selviää. Vähän myöhemmin aukeaa paikka keskeltä Masselle. Veto lähtee ja maalivahdin kainalon alta kiekko painuu maaliin. 3-1 ja tunnelma tiivistyy!

Siirryttiin kolmanteen erään Ajax Cheerleaders - ryhmän saattelemana *\(º¿º)/*

Völlärit ei turhia pakittele ja saakin hyviä pyörityksiä hyökkäyspäässä aikaan hyvällä syöttelyllä ja tehokkaalla karvauspelillä. Karvauspeli tuottaakin loistavan paikan Starchildille joka pääsee nousemaan aivan yksin kulmasta maalille - näppärä yritys jää kuitenkin maalialueelle pomppimaan ja Kesis hoitaa kiekon pois. Völligien hyvä meno jatkuu vielä ja jälleen Starchild pääsee laukomaan kovan karvauspelin tuloksena. Tällä kertaa kiekko painuu vastustamattomasti maaliin ja peli ratkeaa.

Lopussa vielä muutamia paikkoja molemmilla joukkueilla, mutta lisämaaleilta säästyttiin.

Tähdet:

*** Völlig-hyökkäys
Iso kasa hyviä paikkoja. Karvasi kiekkoja, syötteli pakkeja pihalle ja lähti nopeasti omasta päädystä. 4 komeaa maalia toi tärkeän tasoittavan voiton.

** Ookke
Kaksi nättiä kutia (varsinkin ensimmäinen) siivitti Völligit voittoon. Bobon maila on selvästikin melkoinen vehje!

* Cassidy
Piti Ajaxia mukana sen minkä pystyi. Selvitti puolustuspäässä tilanteita ja haki hyvin vetopaikkoja hyökkäyspäässä. Maalit jäivät valitettavasti puuttumaan.
Tuomari: Körsklieg
Lisätty: 10.04.2006 22:38