AvengersAvengers 3 7 9
Lucky EaglesLucky Eagles 3 7 4
AvengersAvengers 53% 50% 48%
Lucky EaglesLucky Eagles 46% 49% 51%
Runkosarjan peräkkäisiltä sijoilta playoffeihin lähteneiden Avengersin ja Lucky Eaglesin sarja venyi viidenteen ja ratkaisevaan otteluun, kun Loren iski Game 4:n jatkoajalla tärkeän voittomaalin.
Aikaisemmat ottelut ovat olleet tasaisia - ainoastaan yksi ottelu on päättynyt yli yhden maalin erolla. Ratkaisevan ottelun voidaan siis sanoa vievän se joukkue, jonka mentaalipuoli on vahvempi.
Oma veikkaus: 1-2

1.ERÄ

1:46 Hyvä heitto maalille seqeltä, mutta Loren ei saa tökättyä kiekkoa maalivahdin taakse.

2:20 Jebseniltä hyvä avaus teipille - 2vs1-tilanne ja teippi päättää laukoa b-pisteeltä, mutta maalivahti torjuu.

2:47 seqe heittää jälleen maalille, mutta Thierry ei saa kontrolloitua ohjausta maaliin.

2:59 0-1 fvckboy (Jebsen, teippi)
Hyvä syöttö Jebseniltä ja fvckboy kuljettaa etukulmasta sisään.

4:40 seqe tekee itselleen tilaa keskisektoriin ja laukoo - maalivahti torjuu.

Vauhdikas ensimmäinen erä, jossa molemmilla joukkueilla oli muutama hyvä maalintekopaikka. Kuitenkin ainoan maalin sai aikaan Lucky Eagles, mutta itse ottelu on vielä täysin auki.

2.ERÄ

0:20 teippi irtautuu puolustajasta ja pääsee jälleen hyvään maalintekopaikkaan, mutta veto on kehno.

0:53 1-1 Loren (seqe, Thierry)
Avengers pelaa kiekkoa syvään ja Thierry karvaa erinomaisesti kiekon pois puolustajalta, syöttää seqelle joka jatkaa vielä ylämummoon laukovalle Lorenille.

1:37 Kiekko pelataan fvckboylle hyvään laukaisupaikkaan, mutta maalivahti koppaa. Törkeä sulku seuraa.

2:37 Hieno syöttö Thierryltä hyökkäysalueelle etenevälle Lorenille, joka laukoo päin maalivahtia.

2:46 2-1 seqe (Loren, Thierry)
Avengersin keskialueen träppi toimii jälleen loistavasti, ja hyökkäyksen käännöstä Loren syöttää seqelle, joka laukoo mainiosti kiekon etukulmasta sisään.

4:46 teippi yrittää murtautua läpi puolustuksen, mutta ei siinä onnistu.

5:30 Oikea nollaa hienosti teipin 1vs1-tilanteessa.

5:51 seqe puolittaisessa läpiajossa, maalivahdilta gamesaver.

Jälleen vauhdikas erä, jonka alussa varsinkin Avengers esitti vahvoja otteita. Kahden tärkeän osuman jälkeen Lucky Eagles sai paremmin kiekkoa vietyä keskialueelta hyökkäykseen, mutta todella hyviä maalintekopaikkoja ei nähty.
Molemmat maalivahdit esittivät hyviä otteita!

3.ERÄ

0:42 teippi ja fvckboy ahtaassa 2v1-tilanteessa - hienosti pelattu tilanne päättyy teipin laukaisuun, mutta kiekko ajautui liian lähelle maalivahtia.

1:07 teippi laukoo tolppaan b-pisteeltä! Riparin torjuu Oikea!

1:31 Jebsen laukoo tolppaan! Mitä draamaa!.

2:00 3-1 (seqe, Thierry)
Thierry avaa seqen läpiajoon ja tarkka kuti uppoaa takanurkkaan. Siihenkö vaimenee Eaglesin rynnistys?

3:21 teippi syöttää hyvin fvckboylle, joka laukoo - maalivahti on ilmiömäinen.

3:31 Tällä kertaa Folin laukoo, mutta jälleen maalivahti on tiellä.

3:37 3-2 Jebsen (fvckboy)
Jebsen murtautuu puolustajien välistä ja rannaa sisään! Ansaittu maali.

4:09 Maalivahti avaa etukulmaa, teippi laukoo mutta silti huikea kilpitorjunta.

4:26 Avengers on vetäytynyt kuoreensa - tulee jännittävät loppuhetket!

5:17 teippi laukoo, ripari on pelattavissa, mutta sitä ei saada söhittyä maaliin!

5:34 Ei saa Eagles taaskaan tungettua kiekkoa maaliin. Hyökkäyspään aloitus.

5:41 teippi nokikkain maalivahdin kanssa! Ei maalia.

5:45 Aloituksen jälkeen härdelli maalin edessä, mutta ei vieläkään tasoitusta!

5:51 4-2 Loren (Thierry, seqe)
seqeltä määris hyökkäyspäähän, Thierry ehtii ensimmäisenä kiekkoon, syöttää Lorenille, joka ratkaisee ottelun.

5:59 5-2 Loren (seqe)
Eagles-pelaajat jo luovuttaneet ja Loren iskee vielä helpon häkin.

Viimeinen erä oli suurilta osin Lucky Eaglesin näytöstä; vain maalit jäivät uupumaan. Avengers iski vastahyökkäyksistä tärkeät maalit ja näin siirtyvät välieriin.
Ottelu oli todellinen huippukamppailu, josta ei viihdettä puuttunut!