3.erä:

16.10 0-7 starcraft (Akademiks, Eyemou)
17.39 0-8 Akademiks

------------------------------------------------

Ylikunto lähti otteluun liigankiilto silmissä: jos viime vuonna tie katkesi ennen aikojaan, tänä vuonna tie Eldoradoon näyttää valoisalta.
Ensimmäisen erän alkupuolella jännitys saattoi näkyä molempien joukkuiden pelissä. PU:n hyökkäykset tyssäsivät Ylikunnon siniviivalle, kun taas Ylikunto haki painetta PU:n päätyyn. Maalinteon aloitti ajassa 03.04 Ylikunto Eyemoun toimesta. Maalin myötä Ylikunnon apina oli pudonnut selästä, joka näkyi heti pelissä. Toisen maalin Ylikunnolle aivan erän loppuun iski starcraft, harhautettuaan ensin PU:n puolustuksen sinne kuuluisalle kebabkioskille.
Heti toisen erän alussa PU saa pelattua vaarallisen tilanteen Ylikunnon päädyssä. Säkki laukoo siniviivasta ja Plaz luutii maalinkulmalla...ohi kiekosta. Kahden minuutin kohdalla Eyemou vapauttaa komealla avauksella starcraftin läpiajoon, mutta PU:n maalivahti hoitaa tilanteen. Erän puolessa välissä PU pääsee niukin naukin kahdella miehellä Ylikunnon maalivahtia vastaan, mutta maalivahti on pelipäällä. Upea syöksyminen vetoa suunnittelevan Ozolinshin jalkoihin, ja Ylikunnon maali pysyy edelleen koskemattomana. Toisen erän loppu olikin jo tylyä katseltavaa. Ylikunnon kolme maalia reiluun minuuttiin antoi jo PU:lle aihetta miettiä kuvioitaan uusiksi seuraavaan peliin. PU:n miettiessä taktiikoitaan, Ylikunnon pistehirmu starcraft kävelee PU:n puolustuksen läpi ja siirtää kiekon helponnäköisesti reppuun. Tilanne kahden erän jälkeen 0-6.
Kolmas erä meneekin lähes pelailemalla aikaa pois. Vasta viimeisen erän neljännellä minuutilla starcraft iskee Ylikunnon komean kuvion päätteeksi taululle lukemat 0-7. Erän lopussa Dufva heittää vielä oman maalinsa luukulle pikkunätin, jossa Akademiks on mies oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Lopputulos 0-8, ja suuri miettimisen paikka PU:n pukukopissa.
Tuomari: Jallis
Lisätty: 10.04.2006 22:24