Masael 2+0=2
NirpE 0+2=2
Timppe 1+1=2

*** 0-1 Tinde (NirpE)

Ottelun alussa mentiin terävällä avauspelillä päästä päähän, mutta varsinaisia tilanteita ei kuitenkaan saatu aikaan. Erityisesti Röyhkeiden Miesten puolustuksen helmi, Sutenör sai pidettyä Kiviniemen vaaralliset hyökkääjät kurissa. Noin viiden minuutin pelin jälkeen NirpE löysi takakulmalle unohtuneen Tinden, hänellä oli varsin helppo työ siirtää kiekko maaliin. Erä mentiin melko tasaisissa merkeissä, mutta aavistuksen verran Kiviniemi kuitenkin oli niskan_päällä

*** 1-1 Sepe (Kepu, Sutenör)
*** 2-1 Kepu (ZuH)

Tasan minuutti pelattu ja 7RM tasoittaa ottelun loistavalla kuviolla. Sutenör kuljettaa kiekon alueelle, siirtää kiekon Kepulle joka jättää vielä Sepelle taakse pakin paikalle. Sepellä oli helppo työ siirtää kiekko maaliin kun vielä sopiva maski oli edessä. Röyhkeät pääsivät yllättävän moneen ylivoimahyökkäykseen Kiviniemen pakkejen noustua rohkeasti useaan otteeseen.
Erän loppupuoliskolla ZuH toimitti kiekon maalille ja Kepu pääsi mailoineen väliin, 2-1.
Jos ensimmäinen erä oli Kiviniemen, tämä oli maalien valossa Röyhkeiden.

*** 2-2 Masael (Tinde, NirpE)
*** 2-3 Masael (JTurro)

Kiviniemi lähti talvisodan hengessä kolmanteen erään takaa-ajo asemassa. Vaikka he näyttivät nostaneen ylemmän puolustajan ns. kolmanneksi hyökkääjäksi, ei alkuminuuteilla nähty mitään erikoisia paikkoja. Kolmisen minuuttia pelattu ja Masaelin tykki sai puhua viivalta, NirpE rakensi maalinedustalle kiitettävän maskipelin.
Ja noin minuutti tästä sama mies oli iskemässä Kiviniemen johtomaalia, tällä kertaa JTurron avustuksella. Asemat vaihtuivat yhtäkkiä päinvastaisiksi! 7RM haki vielä ottelun lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Kiviniemi nousi jännittävien vaiheiden jälkeen luvalla sanoen ansaittuun voittoon