joonaz 0+0=0
Kaarto 2+0=2
Slerbu 0+0=0
VSicak3 0+1=1

Ensimmäinen erä pyörähtää sukkelasti käyntiin, kun Wakke niittaa maalinedestä Partaveitset johtoon. Puolivälissä Mazzio kolisuttelee tolppia kaukovedollaan ja siitä siunaantuneesta vastahyökkäyksestä Vallin karkaa läpiajoon, eikä erehdy. Erän alku selvästi Razorien, mutta jännityksen hälvennyttyä Halko pääsee entistä vahvemmin peliin mukaan.

Toinen erä aika tasapaksua, kunnes Kadlec pääsee hivuttelemaan maalia Slerbun aikailtua kiekon kanssa. Muuten aika tylsää kiekkoa, toki ymmärtäähän sen, ratkaiseva peli.

Elitet iskevät taas erän alkuun, kun prvs heittää lätyn maalinkulmalle, josta Kadlec siirtää, Kadlec siiiiiiirtää kiekon reppuun. Hieman yli puolivälin on Elitellä kaksi identtistä paikkaa varmistella voitto, mutta kumpikaan Kadlec taikka Rafa onnistu. Viimesellä minuutilla Vallin huudattaa yleisöä 2-2 tasoituksella ja siirrytään jatkoajalle.

Ajassa 1:48 Wakke heittää poikkikentän Rafan läpiajoon, tolppa ja mies seuraa reboundin ja tyrkkää pikkumustan verkkoon. Halko lomille ja ER taistelee noususta.
Tuomari: Viisumi
Lisätty: 01.04.2006 21:19